Obavijesti

News

Komentari 4

Partnera ubola nakon što ju je pretukao, a dijete sve gledalo

Partnera ubola nakon što ju je pretukao, a dijete sve gledalo
1

Droga, svađa, tučnjava i na kraju napad nožem stravični su detalji drame koja se u petak događala u splitskom Varošu, a sve pred sedmogodišnjim djetetom koje je prestravljeno istračalo na ulicu i zvalo pomoć

VIDEO

U javnost su izašli jezivi detalji slučaja obiteljskog nasilja u splitskom Varošu u Kamenitoj ulici prošli petak.

Kako piše Slobodna Dalmacija, muškarac V.B. (62) uboden je nožem u trbuh, a za pokušaj ubojstva uhićena je njegova djevojka Viktorija K. (29).

Istraga je otkrila stravične detalje koje su prethodili napadu, pa će policija najvjerojatnije muškarca prijaviti zbog obiteljskog nasilja i povrede prava djeteta.

U stanu je tog petka poslijepodne bilo i sedmogodišnje dijete uhićene Viktorije K. koje je vidjelo cijeli događaj i istrčalo na ulicu, zovući susjede da pomognu majci. Nakon uhićenja Viktorije K. na Hitnoj je utvrđeno da ma kontuzije i oderotinu na ruci. U nastavku istrage utvrdit će se je li Viktorija K. ovisna o drogi, jer postoje naznake da je tog dan konzumirala heroin, a već se ranije liječila u komuni, u kojoj je provela tri godine. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

S druge strane, V.B. je ranije osuđivan zbog preprodaje heroina, a i sam je konzument, što je policiju navelo da napravi testiranje krvi i utvrdi prisutnost opojnih droga. 

Napad u Splitu: Djevojka (29) ubola nožem svojeg dečka (62)
Napad u Splitu:  Djevojka (29) ubola nožem svojeg dečka (62)

Kako smo ranije pisali, muškarac je više puta osuđen zbog dilanja. Dobio je četiri godine zatvora jer je prodavao heroin bivšoj djevojci Želiti Tomić, također znatno mlađoj, te njenoj sestri.

Tomić je bila krunska USKOK-ova svjedokinja na suđenju Jakši Cvitanoviću Cviku i skupini optuženoj za organizirani kriminal, odnosno preprodaju droge na Korčuli i šire.

Zaključao je u sobu pa ponovno napao?

Prema saznanjima Slobodne Dalmacije, uhićena Viktorija s djetetom je došla živjeti kod V.B. u njegov stan u Kamenitoj ulici prije nekoliko mjeseci. Tog dana došlo je do burne svađe te mogućeg fizičkog napada muškarca na partnericu, nakon kojeg je V.B. zaključao uhićenu Viktoriju zaključao u sobu.

Nakon nekoliko sati, otvorio je vrata i prema jednoj verziji događaja ponovno je pokušao udariti. Uhićena se navodno pokušala obraniti tako što je na njega zamahnula džepnim nožićem. Ubola ga je u trbuh, pa je prevezen u bolnicu, no nije u životnoj opasnosti. 

Izbodeni u Splitu je nekoć slao heroin ljubavnici na Korčulu...
Izbodeni u Splitu je nekoć slao heroin ljubavnici na Korčulu...

Sve je gledalo njeno dijete što je dovoljan element za prijavu protiv V.B. za kazneno djelo na štetu maloljetnika uz prijavu za obiteljsko nasilje zbog napada na Viktoriju. Nož je njegovo vlasništvo.

Nakon uhićenja i kriminalističke obrade, Viktorija K. je privedena na državno odvjetništvo. Priznala je sve što se događalo, no kazala je da nije imala namjeru ubiti partnera. 

Prema njenim riječima, ranije nije bio nasilan ni prema njoj niti prema djetetu. Zadržana je u istražnom zatvoru kako bi se izbjegao utjecaj na svjedoke. Dijete je smješteno kod njene obitelji. U svojoj prvoj izjavi policiji V.B. je izjavio da se sam ranio nožem.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović