Obavijesti

Promo sadržaj

Party u garaži Tuškanac: Parkiralište postalo plesni podij

Party u garaži Tuškanac: Parkiralište postalo plesni podij
3

Ovog vikenda u Zagrebu gostovala je svjetska senzacija – ARTBAT, i to na Enter The Groove underground edition partyju na lokaciji gdje dosad nitko nije partijao, u javnoj garaži Tuškanac

Organizator, ETG ekipa, postavila je tako nove standarde partijanja u Hrvatskoj. Vrlo brzo je to postalo jasno svima koji su imali sreće biti na njihovom partyju u garaži, a koji je rasprodan danima ranije.

Pomama za kartama je nastala čim se doznalo da u Zagreb dovode ARTBAT, ukrajinski duo koji je prepoznao cijeli svijet. Bio je to njihov prvi nastup u hrvatskoj metropoli. Riječ je o dvojcu koji je pronašao svoje mjestu među najpoznatijim DJ-ima današnjice, a mogu se pohvaliti i da su najprodavaniji izvođači na Beatport Melodic House & Techno ljestvicama.

Iako je izlazak međunarodnih zvijezda izazvao val oduševljenja preko tisuću okupljenih, za groovanje su se itekako pobrinuli DANCElectric PHILIPE koji je stigao direktno iz Culture Cluba Revelin, i VSNA G, jedina rezidentica Enter The Groovea koja je oduševila okupljene. Na kraju njezinog nastupa publika je skandirala „Hoćemo još!“, a pljeskom su je ispratili i u trenutku kad je napuštala garažu. Mnogi su je poželjeli i zagrliti jer takvu energiju na clubbing sceni nisu osjetili godinama, još od kraja 90-ih. 

Ukratko, u zagrebačkoj javnoj garaži Tuškanac održan je party u rangu onih u najvećim svjetskim metropolama. Organizator se pobrinuo da i ovaj put dovede jedno od najjačih imena međunarodne DJ scene, ali ne na uobičajen nastup već u jedinstven ambijent. Prepoznali su to i stranci pa su, osim gostiju iz susjednih zemalja, na party stigli i mladi ljudi iz Švedske, Konga, Dubaija, Francuske… Stoga ne čudi što je ETG ekipa dobila podršku i Turističke zajednice grada Zagreba. 

Naime, već su postali poznati po partyjima na neobičnim lokacijama. Uvjet je samo da ona bude – drugačija. Prije javne garaže, Enter The Groove party su organizirali ispred Hrvatskog državnog arhiva koji nikada u povijesti nije poslužio kao kulisa za nešto slično. I što je najluđe, uskoro i to misle nadmašiti.

Svakako ostani uz ETG ekipu na Facebooku i Instagramu i među prvima doznaj što sljedeće pripremaju. I kako bi oni rekli: : „If you want to move, Enter The Groove“.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.