Obavijesti

News

Komentari 47

Pas Barny pobjegao iz klinike: 'Ako ga ne nađemo, uginut će'

Pas Barny pobjegao iz klinike: 'Ako ga ne nađemo, uginut će'
6

Psa iz Sarajeva doveli su na operaciju noge u veterinarsku kliniku u Sevetama, a pobjegao je samo dan nakon operacije, navodno kroz prozor. Vlasnici su očajni

VIDEO

Očajni smo! Ako ne nađemo Barnyja kroz dva dana, uginut će jer mora piti antibiotike . Danima ne spavamo, po cijelom Zagrebu samo njega tražimo, potreseni su Edina Pašić (25) i Bravo Fahrudin (49).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

24sata 01:42

Prošli su tjedan doveli psa iz Sarajeva u veterinarsku kliniku Kreszinger u Sesvetama na operaciju noge, no mješanac Barny star šest godina pobjegao je iz klinike u nedjelju ujutro. Edina i Bravo, koji su se morali vratiti u Sarajevo, ne bi to ni znali da njihova prijateljica iz Zagreba nije otišla posjetiti njihova ljubimca nakon operacije.

Djelatnici klinike znali su da im je pacijent pobjegao, ali to nisu javili vlasnicima.

- Operacija je bila u subotu, a odmah u nedjelju ujutro moja ga je prijateljica otišla vidjeti. Kad je došla, hladno su joj rekli da je Barny pobjegao . Da je sam otvorio prozor i izašao - prepričava nam Edina ne vjerujući da se ovo događa.

Snimka bijega s nadzorne kamere osvanula je i na društvenim mrežama. Kad je Edina sva izvan sebe nazvala kliniku da pita kako je moguće da su joj izgubili psa, djelatnici klinike bili su još i drski.

- Potvrdili su mi da je Barny pobjegao, ali su mi rekli da nije njihova dužnost da ga traže . Ali kako pas može sam otvoriti prozor?! Oni su ga sigurno ostavili otvorenog i onda ih nije ni briga što je s njim - kaže Edina.

Istog trena Edina i Bravo došli su u Zagreb koji su, kako kažu, prešli uzduž i poprijeko. Barny je bio na teškoj operaciji noge jer mu je puknuo lakat. Mora piti lijekove inače može uginuti od sepse ili gangrene.

- Ovo je prestrašno. Shrvani smo i ne vraćamo se u Sarajevo dok ga ne nađemo. Strah nas je da negdje ne leži sam, uginut će. A Barny za nas nije samo pas, on je kao član obitelji. Prvo sam mislio da je to neka loša šala, a onda sam shvatio da nije. Ne mogu vjerovati koliko su ti djelatnici hladni i bezobzirni - shrvan je Bravo koji nudi i novčanu nagradu od 1000 kuna onome tko nađe njihova voljenog ljubimca.

Dodaje i da su u dobroj vjeri doveli psa da ga spase, a onda su ga jednostavno izgubili.

Pokušali smo razgovarati s nadležnima u klinici Kreszinger i dobiti njihovu stranu priče, no nisu bili raspoloženi za razgovor s 24sata.

- Nemamo vam što reći. Nemamo nikakvog komentara i ne želimo komentirati. Nemamo ni vremena, imamo operaciju - odbrusili su nam iz klinike.

Barnyja su vidjeli u Dubravi, ali ga još nisu uspjeli naći...

Edina Pašić i Bravo Fahrudin, vlasnici mješanca Barnyja koji je u nedjelju pobjegao iz klinike Kreszinger , dobili su u srijedu dojavu da je pas viđen na području Dubrave. No potraga, nažalost, nije imala sretan kraj.

- Ne osjećam noge koliko hodamo. Ne znam više kamo da idemo. Nazvala nas je neka gospođa da je vidjela psa koji šepa, n o nismo ga našli. Ali ne odustajemo - kaže Edina.

24sata

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'
SASTAO SE VRH HDZ-A

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'

Nakon sastanka vrha HDZ-a, šef stranke Plenković obratio se javnosti

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u
'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'
BURNA PRESICA PENAVE

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'

SDSS i Možemo! su nam neprihvatljivi partneri. Sa svima drugima se razgovora.  Pravi razgovori su tek krenuli s jučerašnjim danom, kaže Penava