Obavijesti

News

Komentari 136

Pas skočio za slijepim gazdom na šine, vlak prešao preko njih

Pas skočio za slijepim gazdom na šine, vlak prešao preko njih
9

Cecil Williams (61) izgubio je svijest i pao na tračnice. Njegov crni labrador Orlando skočio je za njim. Lajao je i pokušavao ga trgnuti, ali nije uspio. Ostali su na pruzi

VIDEO

Crni labrador hrabro je skočio na tračnice nakon što je njegov slijepi gazda izgubio svijest i pao ispred nadolazečeg vlaka u New Yorku u utorak. Cecil Williams (61) i Orlando oboje su prošli bez težih ozljeda iako je vlak prešao preko njih. 

Williamsu je pozlilo na putu za zubara, piše Huffington Post.

- Pokušao me zadržati - rekao je Williams iz bolničkog kreveta. Svjedoci su ispričali kako je Orlando počeo panično lajati i pokušao spriječiti Williamsa da padne s platforme na Manhattanu. Čak je skočio za njim i pokušao ga trgnuti iako je vlak jurio prema njima. 

- Ljubio ga je i pokušavao natjerati da se makne - rekao je očevidac Matthew Martin. Prolaznici su pozvali pomoć i strojovođa je počeo usporavati dok su Williams i Orlando bili između tračnica. Ipak, nije se uspio zaustaviti. Williams je počeo dolaziti k sebi i čuo je da mu netko govori da ostane miran. Došli su spasioci i stavili ga na nosila. Provjerili su i da Orlando nije teže ozlijeđen. 

- Osjećam se divno! Osjećam da Bog sprema nešto veliko za mene. S razlogom me nije sada uzeo. Ovdje sam s razlogom - rekao je. Još ne zna zašto je izgubio svijest, ali je na inzulinu i drugim lijekovima. Dok leži u bolnici, Orlando je cijelo vrijeme uz njega.

- Svaki dan spašava mi život - rekao je Williams koji je oslijepio 1995. godine. Orlando će u siječnju napuniti 11 godina. Mora u mirovinu. Socijalno osiguranje pokrit će mu troškove za novog psa, ali mu neće plaćati za psa koji ne radi. Williams se bojao kako će ga morati udomiti.

- Da imam novca, definitivno bih ga zadržao - rekao je sa suzama u očima. Ipak, čuvši tužnu priču, javio se anonimni donor koji će pomoći Williamsu da zadrži prijatelja. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 136
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa