Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pauk dobio sina u 58. godini: 'Borna je dobro, ima 3,5 kile'

None Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Goran Pauk je svoje treće dijete dobio s trećom suprugom 19 godina mlađom Katarinom Golubić Pauk. Iz prijašnjih brakova ima sina i kćer

Šibensko-kninski župan Goran Pauk po treći put je postao otac, i to u 58. godini. Na jutrošnjoj konferenciji za novinare u Šibeniku pohvalio se da je dobio sina:

- Mali Borna rodio se jutros, težak je tri i pol kile - rekao je župan.

Pauk je svoje treće dijete dobio s trećom suprugom 19 godina mlađom Katarinom Golubić Pauk.

STIŽE BEBA Šibenski župan u 57. godini s trećom suprugom čeka prinovu

Podsjetimo, u ožujku se Pauk na Facebooku pohvalio 'novim prijevoznim sredstvom' koje je spremno za malog Bornu.

Inače, Pauk iz prijašnjih brakova iz sina i kćer. Katarininu trudnoću, otkrio je nedavno Pauk u razgovoru za Slobodnu Dlamaciju, vodila je dr. Nelka Tomić, gradonačelnica Vodica i omiljena šibenska ginekologinja.

Komentari (90)
  • Trece dijete,treca zena,treci brak..Pravi rvat,uzor mladima I starima,drzi se do tradicionalnih vrijednosti,muskarac za pozeljeti :)) Mali je dobro..Neka..Valjda ce biti na tatu :)

    30. 4. 2019,   14:13
  • Kladim se da je redovit ucrkvi 🤮

    30. 4. 2019,   14:03
  • "... Nema onog tko se javio za neki posao, a da nije imao neku 'preporuku', neku 'vezu'. Volio bih da sam ih puno više 'uhljebio'..." To je izjavio ovaj gospodin prije dvije - tri godine... I svaka mu čast... Čovjek očito jako liberalnog svjetonazora kojem su tzv. domoljublje, kršćanstvo i demokršćanstvo zadnje rupe na svirali... U HDZ-u je samo i jedino radi punjenja vlastitog džepa i džepova svojih bližnjih, kao i 99 posto članova te organizacije, samo što on to ne krije... Jasno je čovjeku da mu biračko tijelo to neće uzeti za zlo. Štoviše, jasno mu je da je sve više i više mladih kojima takvi kao on služe kao uzor, poticaj i model za život i djelovanje. Jasno mu je da, uz apstinenciju apatičnih internet mrguda, fejsbukovaca i foteljaša, te uz spomenuto biračko tijelo koje će disciplinirano izaći i zaokružiti ga (ih), nema nikakvog straha za njegovu (njihove) fotelje i daljnje "uhljebljivanje" te punjenje džepova našom lovom.

    30. 4. 2019,   14:01