Obavijesti

News

Komentari 12

Pauk mu odnio auto. Umjesto žalbe na kaznu, nacrtao strip

Pauk mu odnio auto. Umjesto žalbe na kaznu, nacrtao strip
2

Crno-bijeli strip napravio je od osam crteža kroz koje je opisao što se dogodilo kronološkim redoslijedom. Ima mjesečnu kartu, ali toga dana nije mogao naći slobodno parkirno mjesto

VIDEO

Nakon što mu je prošlog tjedna pauk digao auto na šibenskoj rivi, Zvonimir Vila pokušao je smekšati djelatnike Gradskog parkinga na dovitljiv način.

Kaznu je platio, ali ih je ipak zamolio da mu je oproste. A s obzirom na to da je akademski slikar, umjetnički se izrazio. Nacrtao im je strip.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:23

Crno-bijeli strip napravio je od osam crteža kroz koje je opisao što se dogodilo kronološkim redoslijedom. Kako je pojasnio u jednom od njih, ima mjesečnu kartu, ali toga dana nije mogao naći slobodno parkirno mjesto. Nakon trećeg kruga po parkingu, sparkirao je auto na rivi kraj kafića Azimut.

- Tu je svaki dan puno nepropisno parkiranih automobila pa neće valjda mene dignuti pauk - pomislio je Vila, zaključao auto i otišao.

No baš taj dan su naišli komunalni redari i digli nepropisno parkirane aute, među njima i njegov. Trčao je kad ih je vidio, ali nije uspio.

- Gospoda u Gradskom parkingu rekla su mi da napišem zamolbu, a ja sam pomislio kako je ipak bolje da je nacrtam, ipak sam akademski slikar. Tako da sam napravio mali strip o cijeloj toj nezgodi s paukom i predao ga. Malo su se tamo zbunili, ali ipak su prihvatili zamolbu – rekao je Vila za portal sibenik.in, koji ne zna hoće li djelatnici zamolbu prihvatiti i oprostiti mu kaznu.

- Htio sam na ovaj način zadovoljiti svoje umjetničke porive i napraviti nešto drugačije, ali i malo razveseliti ljude iz GP-a. Vjerujem da nikad nisu ovako nešto dobili - kaže Vila.

No ovom razigranom umjetniku to nije prvi put da na ovakav način predaje žalbe i zamolbe. Već je prije i policiji predao jedan strip, a oni su ga dobili čak i u boji.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a