Obavijesti

News

Komentari 376

Mamić je u Međugorju vodio molitvu krunice na mikrofonu

Mamić je u Međugorju vodio molitvu krunice na mikrofonu
1

Ako krene danas, treba moliti pokoru još nekih 150 godina da iskupi grijehe, komentirao je Martin Pauk koji je snimio bivšeg čelnika Dinama kako vodi molitvu

VIDEO

Splitski gradski vijećnik Martin Pauk snimio je Zdravka Mamića koji je u Međugorju u subotu vodio molitvu krunice u okupljenom mnoštvu i poslao snimke Dalmatinskom portalu.

- Zdravko Mamić među okupljenim mnoštvom u Međugorju na mikrofonu vodi molitvu krunice. Ako krene danas, treba moliti pokoru još nekih 150 godina da iskupi grijehe - komentirao je Pauk.

Pokretanje videa...

00:30

Doduše, na ovoj snimci se ne može vidjeti Mamić, no čuje se njegov prepoznatljivi glas. Ipak na drugoj snimci vidi se kako se rukuje s drugim vjernicima.

Pogledajte kako Zdravko Mamić moli krunicu u Međugorju:

'Skočio' i do Mostara na šišanje

Mamić je bio i u Mostaru gdje je posjetio jedan frizerski salon. Izgleda da je jako zadovoljan uslugom, budući da je s frizerom pozirao nasmiješen od uha do uha. Frizerski salon koji je posjetio jedan je od najskupljih u gradu Mostaru. Frizerski salon se fotkama s Mamićem pohvalio na svom Instagram profilu. Čini se kako je osoblje salona bilo počašćeno što se Mamić odlučio ošišati baš kod njih.

 

Hairstyle Zdravko Mamić #zdravkomamic #mamić #labellezzamostar #haircut #hairstyle

A post shared by La Bellezza studio (@labellezza_studio_mostar) on

Županijski sud u Osijeku za Mamićem je raspisao međunarodnu tjeralicu pošto je pobjegao iz Hrvatske uoči izricanja prvostupanjske presude kojom je osuđen na šest i pol godina zatvora. No, Mamić u Međugorju nema previše razloga za brigu jer tužiteljstvo Bosne i Hercegovine ocjenjuje da nema uvjeta za izručenje Hrvatskoj i takvo mišljenje proslijeđeno je Sudu BiH koji treba donijeti konačnu odluku o takvom zahtjevu hrvatskog pravosuđa, objavio je u srijedu sarajevski Dnevni avaz.

Tužiteljstvo BiH: Mamić ipak neće biti izručen Hrvatskoj!
Tužiteljstvo BiH: Mamić ipak neće biti izručen Hrvatskoj!

Pozivajući se na svoje neimenovane izvore u državnom tužiteljstvu list navodi da je u utorak poslan prijedlog Sudu BiH da se odbije zahtjev za izručenje bivšeg izvršnog direktora Dinama koji je pred sudom u Osijeku nepravomoćno osuđen na šest i pol godina zatvora.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 376
VIDEO

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca
Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...
A KLELI SE U JEDINSTVO

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...

Odlazak bračnog para Raspudić Selak od Mosta, samo je jedan od raskola među partnerima i unutar stranaka nakon izbora. DP se lomi oko koalicija, SDP-ov Grbin na meti kritika, Plenković na dvostrukom udaru...