Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Paukovi odvezli 36 auta iz Šubićeve, kazne 900 kuna

None Foto: Anonimno

Dok su trajali radovi na Kvatriću u Zagrebu stanari su godinu dana parkirali na pruzi, u srijedu im je aute dignuo pauk bez upozorenja

Već godinu dana se parkiram na tramvajskoj pruzi u Šubićevoj jer živim na kućnom broju 11, a mi stanari nemamo baš puno parkirnih mjesta. Znam da sam kriva jer sam nepropisno parkirala i platit ću kaznu, ali nije u redu da me nisu ranije obavijestili da maknem automobil, rekla je Nives Kuhar (31).
Ona kaže kako su 'pauci' odvozili aute parkirane od Zvonimirove do Krešimirovog trga. Kako saznajemo u Zagrebparkingu, oni su po nalogu policije prebacili 36 automobila iz Šubićeve i prevezli ih na svoj deponij. Istina je da je u utorak navečer, vezano uz radove na Kvaternikovu trgu, u Šubićevoj postavljen znak zabrane parkiranja. Međutim, radovi su trajali godinu dana. Za to vrijeme stanari su parkirali u ulici jer nisu nikome smetali pa bi, smatraju, bilo lijepo da ih je o tome netko obavijestio - na vrijeme. Ovako će morati platiti kazne od 900 kuna, a Zagrebparking će zaraditi 32.400 kuna.
Za to vrijeme u ZET-u pripremaju prugu.
- Počinjemo raditi na pruzi, no ne znam kad će biti puštena u promet. To ovisi o radovima na Kvatriću, rekao je glasnogovornik ZET-a Tomislav Jurić u razgovoru za 24sata.

Komentari (3)
  • Bandiču debeli ti obrazi ko u stare kornjače.

    26. 9. 2007,   20:32
  • ko piše ove članke? Pauk u mnozini nije paukovi , već pauci.... k,g,h prelazi u c,z,s.... alooo, osnovna škola.... paukovi odgovara na pitanje čiji...

    27. 9. 2007,   14:51
  • je mouse ima psrav al ovi tu su ti oni plavi veliki kamioni koji odvoze aute, to ti je sleng kuis

    27. 9. 2007,   15:24