Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Peđa Mišić plakatom odgovorio Pupovcu: 'Neka narod odluči'

Mišić je na plakatu uz svoju fotografiju stavio i sliku predsjednika SDSS-a Milorada Pupovca. I kod Mišića i kod Pupovca piše 'Biti Srbin u Hrvatskoj?', kod jednog na ćirilici, drugog na latinici...

Vukovarski branitelj Predrag Peđa Mišić, član Hrvatske konzervativne stranke i kandidat Hrvatskih suverenista na izborima za Europski parlament, na društvenim mrežama objavio je politički plakat. Mišić je na plakatu uz svoju fotografiju stavio i sliku predsjednika Samostalne demokratske srpske stranke Milorada Pupovca. I kod Mišića i kod Pupovca piše 'Biti Srbin u Hrvatskoj?', kod jednog na ćirilici, drugog na latinici. Jedina je razlika što je kod Mišića odgovor 'časno', a kod Pupovca 'unosno'.

- Nek narod odluči - zaključio je Mišić na Facebooku.

Foto: Facebook/PIXSELL/Reuters

- Srpska nacionalna manjina i grad u kojemu je nekada bilo više od 20 nacionalnih manjina – preživljavaju. Međutim, uvijek nas neke stvari vraćaju, pa imate slučaj da za Božić pucaju u Borovu Selu iz mitraljeza, da jednostavno izazivaju... Jednostavno je tu puno krvi bilo i puno je zla naneseno, neće više nikad biti onako kako je bilo - rekao je Mišić nedavno za Dnevnik.hr.

- Mislim da mlade generacije ne treba opterećivati s tim i da oni trebaju živjeti svoj život, no, naravno, nikad ne trebaju zaboraviti kako je došlo do samostalne i slobodne Hrvatske - dodao je Mišić.

Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL

Tema: Hrvatska

Komentari (86)
  • Peđa je na tragu Teslinih riječi : Ponosim se srpskim rodom i Hrvatskom domovinom.Bravo Peđa!

    8. 5. 2019,   09:49
  • dragi Peđa vi više vrijedite od većine Hrvata a kamoli od ovog sa slike

    8. 5. 2019,   09:23
  • Bravo gospodinu Mišiću!!

    8. 5. 2019,   09:41