Obavijesti

News

Komentari 352

Peđa Internacionale: Cijelu je noć pio u pivnici u Bruxellesu

Peđa Internacionale: Cijelu je noć pio u pivnici u Bruxellesu
9

Peđa se najviše brinuo što će baka reći, no sad, nakon što je pokazao da su mu terevenke postale stil života, a ne eksces, mora razmišljati i o mami i Zokiju...

VIDEO

Peđa Grbin definitivno je potvrdio: on je najveći partijaner među političarima i najveći političar među partijanerima.

Dok članovi SDP-a mijenjaju letvice, prijatelje, sklonosti i uvjerenja na dnevnoj bazi, Veli Peđa ostaje dosljedan svom životnom stilu i uvjerenju da su cjelonoćne pijanke najbrži i najjednostavniji izlaz iz recesije.

Cijelu noć na nedjelju proveo je u briselskoj pivnici Delirium , koja nudi više od 2000 vrsta piva. Jučer su 24 sata dobila ekskluzivne fotografije čitatelja koji su te večeri bili u kafiću.

Peđa je u kafić stigao s dva prijatelja

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Peđa Grbin pojavio se u kafiću Delirium , stvarno se tako zove, s dvojicom prijatelja - kaže nam mladi Hrvat, koji se u Bruxellesu nalazi već neko vrijeme na studijskom putovanju.

- Novi posjetitelj odmah nam je privukao pozornost zbog toga što je jako visok pa su ga malo ‘zirnuli’ i domaći gosti , no mi smo odmah shvatili da je to naš saborski zastupnik, vodeći SDP-ov stručnjak za Ustav, poslovnik i politički sustav, Šeksov lijevi nasljednik, Peđa Grbin - priča u dahu naš sugovornik i nastavlja.

Pokretanje videa...

24sataTV VIDEO

- To je, dakako, privuklo našu pažnju, pa smo htjeli vidjeti kako će se ponašati . Ipak je on tu naš reprezentant, predstavlja zemlju, a znamo da je svojedobno pjevao “Čavoglave”.

- Ovog puta toga nije bilo - nastavlja naš izvor ali je Peđa Grbin, negdje oko ponoći, izrekao rečenicu koja nam se usjekla u pamćenje. Na pitanje što je rekao, ponovili su nam...

"Nisam dovoljno pijan"

- Rekao je: ‘Nisam dovoljno pijan!’ Malo kasnije smo, raspitujući se, shvatili da su kolege za šankom također saborski zastupnici , Damir Tomić i Vedran Babić - kaže naš sugovornik.

Budući da je ova šankerska epizoda njihov debi na velikoj političkoj pozornici, jer su dosad bili slabo poznati, red je da ih predstavimo. Damir Tomić (SDP) rođen je 22. ožujka 1970. u Berlinu. Završio je Pedagoški fakultet u Osijeku, doktorirao na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu...

Vedran Babić rođen je 10. prosinca 1976. godine u Zagrebu, maturirao u Općoj gimnaziji u Daruvaru, 2002. godine diplomirao je na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu.

Ne zna se je li se inženjer arhitekture “betonirao” s Peđom Grbinom , ali očito su se dobro proveli.

"Ja sam pijana budala"

Još zimus, kad je prvi put ulovljen u terevenki , Peđa Grbin našem je listu dao skrušenu ispovijest. Osim pijanstva, Peđa je te noći usred Pule pjevao “Bojnu Čavoglave”, što je u SDP-u prilično neobičan glazbeni i politički repertoar.

- Ja sam pijana budala - izjavio je kad su ga suočili s fotografijama i iskazima svjedoka.

- Nimalo se ne ponosim time što je bilo . Više-manje se sjećam te noći. Najradije bih da se nikada nije dogodila. Još sam mamuran - rekao nam je visoki zastupnik snimljen u neprikladnu stanju.

Osim Partije, najviše ga je brinulo što će reći mama i baka. Obje su oprostile, a Peđa je obećao da se to više neće ponoviti.

Psihijatar Miro Jakovljević rekao je kako “ne bi trebalo pretjerano kritizirati Grbina. Naprotiv, treba pokazati razumijevanje za njega. Normalno je da se čovjek ponekad opusti i napije, a i pjesma ‘Čavoglave’, osim jednog ili dva stiha, nije sporna...”

Stručnjaci za komunikacije divili su se kako je ovaj mladi čovjek skrušeno priznao grijeh, i zaključili: kakav grijeh, takva i pokora... Pravo iznenađenje pojavilo se tek u anketama popularnosti. Birači su zaključili da je Grbin prvi SDP-ovac s ljudskim licem, “čovjek koji se ne susteže otkriti svoje slabosti, svoju ljudskost” pa je u anketama dosegao popularnost o kojoj drugi SDP-ovci mogu samo sanjati. No odmah potom osvanule su u medijima slike Peđe Grbina iz Pule - jednako razuzdani prizori, sjedenje za šankom, inferiorni, niži sugovornik, živa gestikulacija rukama...

A kako je proveo noć prije odlaska u Bruxelles? Učinio je to, kako su nam dojavili čitatelji, u jednom zagrebačkom kafiću gdje se zadržao do jutra.

Svjedoci tvrde da se držao svog standarda: sjedio je uz šank, dominirao prostorom i uz ritmičko naručivanje piva veselio se životu, svijetu i proljeću te tek procvalim perunikama. Odmah ujutro, sjeo je na zrakoplov za Bruxelles i - nastavio s tulumarenjem!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 352
VIDEO

Policija užurbano stigla do polja gdje je nestala djevojčica. Stručnjak komentirao potragu
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Policija užurbano stigla do polja gdje je nestala djevojčica. Stručnjak komentirao potragu

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag