Obavijesti

News

Komentari 13

Pedikerka čupala ljudima nokte i tvrdila kako im oni ne trebaju

Pedikerka čupala ljudima nokte i tvrdila kako im oni ne trebaju
1

Rusija: Elena je tvrdila da nokti ne dozvoljavaju koži da diše te da se ispod njih nakupljaju bakterije koje mogu dovesti do različitih bolesti pa i raka. Čupala ih je u nehigijenskim uvjetima

VIDEO

Elena Dzik, pedikerka iz Moskovske oblasti, uhićena je u ponedjeljak. Ljudi su joj plaćali veliki novac kako bi im svojim metodama uklonila različite bolesti noktiju na nogama.

No ispostavilo se da Elena nema odgovarajuću školu te da je obična prevarantica.  Njezine pedikure su bile pravi horor. Prema fotografijama s društvenih mreža ona je svojim klijentima čupala nokte zajedno s okolnim tkivom. 

Elena je smatrala da su nokti ljudima potpuno nepotrebni te čak i štetni.

Tvrdila je da nokti ne dozvoljavaju koži da diše te da se ispod njih nakupljaju bakterije koje mogu dovesti do različitih bolesti pa i raka. Na svojim je seminarima uvjeravala ljude da su nokti opasni te im je u nehigijenskim uvjetima čupala nokte. Jedna njezina žrtva je nakon postupka dobila visku temperaturu.

Čak dva tjedna joj je Elena govorila da ne treba ići liječniku. No nakon što se onesvijestila otišla je u bolnicu. Na pitanje kako je danima podnosila bol, djevojka je rekla da joj je Elena dala velike količine lijeka protiv boli.

Što Elena zapravo radi u javnost je izašlo prošle godine. Prije toga čak je pet godina radila kao pedikerka te je držala seminare ne samo u Rusiji nego i u inozemstvu. Imala je čak i više ženskih poklonika, piše Life.ru. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a