Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pedofil ubio djevojku (15) koja je bila glavni svjedok

None Foto: REUTERS 4

Naoružani pedofil Asen Iliev (67) u srijedu je ispred sirotišta u Bugarskoj ubio curicu (15) i ranio dvoje mladih, a onda je upucao i sebe

Masakr se dogodio u gradu Tranu. Asen Illiev je pucao nekoliko puta u smjeru djece koja su se nalazila ispred sirotišta. Upucana djevojčica Lilyana Todorova trebala je biti glavna svjedokinja u procesu koji se vodio protiv tog pedofila.
- Ta djeca su trebala biti zatvorena i zaštićena. Mog oca mučile su optužbe te djece - rekao je sin pedofila Ivo Illiev.
Asen je imao dozvolu za pušku (pumperica) kojom je ubio curicu. Poznato je da ozlijeđena djeca imaju 12 i 15 godina, da su hospitalizirana i očekuje se da će preživjeti. Iliev je već dva puta osuđivan za silovanje djece, a protiv njega se vodilo još procesa u kojem su ga djeca optuživala da ih je seksualno iskorištavao.
Tragedije su u domovima za nezbrinutu djecu u posljednje vrijeme u Bugarskoj sve učestalija. Tako je prije nekoliko dana curica (9) skočila s trećeg kata doma za ostavljenu djecu u Sofiji.


Komentari (9)
  • Ove što prvo ubiju druge, pa onda sebe, ja bih još nekoliko puta ubio.... da mogu! Govna neljudska, odlučili su se ubiti, pa onda kao usput , poubijaju nedužne oko sebe. Tako su valjda sebi važniji. Imaju više moći u rukama. Uzimaju živote kao da su Bogovi i onda odu s pozornice zauvijek i ne možeš im ništa. Ma smeća jedna! Trebalo bi ih ponovno ubiti za takvo ljigavo ponašanje!

    13. 3. 2008,   10:54
  • Slažem se s Vemi....opravdanja nema, jer to nije čovjek, to je monstrum. I u pitanju je veliikii propust države.

    13. 3. 2008,   13:30
  • Kako može SEKSUALNI ZLOSTAVLJAČ imati dozvolu za \'pumpericu\'.

    13. 3. 2008,   10:50