Obavijesti

News

Komentari 157

Pekar je zatekao gluhonijemog autolimara sa ženom i ubio ga

Pekar je zatekao gluhonijemog autolimara sa ženom i ubio ga
1

PROPAO PAKLENI PLAN Supružnici su nakon zločina na Ilidži odlučili inscenirati samoubojstvo ženinog ljubavnika. Ali inspektorima je bilo sumnjivo što je čovjek navodno imao više metaka u tijelu....

VIDEO

Pekar Kemal T. u subotu je iz vatrenog oružja ubio susjeda autolimara nakon što ga je zatekao sa svojom suprugom u kući na Ilidži.

Izvor blizak istrazi otkrio je Dnevnom avazu da su susjedi u subotu oko 17 sati čuli najmanje 15 hitaca te da su isprva mislili da je riječ o petardama. Za ubijenog muškarca kažu kako je, iako ne pije, neposredno prije zločina svratio u lokalnu trgovinu i kupio tri piva te cigarete, nakon čega se, najvjerojatnije, uputio ka ljubavnici.

- Kemo je obično radio navečer i tada ga nije bilo kod kuće. Zašto se vratio, to nitko ne zna, ali ih je zatekao i uradio to što je uradio – rekao je susjed za Avaz.

Nakon zločina Kemal je skovao pakleni plan te je supruzi rekao da sve insceniraju kao da je riječ o samoubojstvu.

Smrt autolimara su nekoliko sati kasnije prijavili policiji. Medicinskom vještaku je bilo sumnjivo to što je 'samoubojstvo' prijavljeno nakon toliko vremena.

- Iskusnim inspektorima, naravno, bilo je čudno što bi neko došao u tuđu kuću da se ubije, ali i to što je ispalio više hitaca. Onaj tko hoće dignuti ruku na sebe, u 99 posto slučajeva presudi jednim hicem, a ovdje je ispaljeno mnogo više – pojasnio je izvor

Prema neslužbenim informacijama, muškarac se pokušao spasiti bijegom, ali nije uspio.

Suočeni s brojnim dokazima, supružnici su se slomili te navodno sve priznali. Kemala T. sumnjiče za ubojstvo i nedozvoljeno držanje oružja, a suprugu za prikrivanje zločina. Policajci su u kući pronašli automatsku pušku i pištolj.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo u nedjelju se nisu oglasili o ovom slučaju. Ubijeni muškarac je živio nedaleko od mjesta zločina s obitelji a uhićeni supružnici imaju dvoje djece.

- Eto, uništene su dvije obitelji. Što će ta djeca bez roditelja, koji su sada u zatvoru? Što će sin i djeca, koje je izdržavao ovaj vrijedni autolimar? Tuga velika i, eto, zbog gluposti čovjek je ostao bez glave – zaključio je sugovornik Avaza.

Za ubijenog muškarca svi imaju samo riječi hvale. Susjedi su novinarima Avaza ispričali da je riječ o gluhonijemom čovjeku koji ne bi ni mrava zgazio te da je bio vrstan autolimar. Vlasnici vozila jučer su s nevjericom dolazili po svoje automobile, ne vjerujući da ga više nema.

- Nitko ga nije doživljavao kao nekog velikog ljubavnika – rekao je susjed, piše Dnevni Avaz.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 157
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca