Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pelosi na Trumpov novi potez oko istrage: Niste iznad zakona

None Foto: Ron Sachs/DPA/PIXSELL

Gospodine predsjedniče, niste iznad zakona. Bit ćete odgovorni, rekla je rekla je Pelosi nakon što je Bijela kuća odbacila kao "neustavnu" istragu o opozivu i poručila da odbija surađivati u istrazi

Predsjednica Zastupničkog doma Kongresa SAD-a Nancy Pelosi rekla je u utorak kako će predsjednik Donald Trump "biti odgovoran" nakon što je Bijela kuća izvijestila da će odbiti suradnju u istrazi o opozivu koju su demokrati pokrenuli u Zastupničkom domu Kongresa SAD-a.

- Bijelu kuću treba upozoriti kako će se daljnji napori da se od američkog naroda sakrije istina o predsjednikovoj zlouporabi vlasti smatrati dodatnim dokazom opstrukcije -  izjavila je demokratkinja Pelosi.

- Gospodine predsjedniče, niste iznad zakona. Bit ćete odgovorni - rekla je nakon što je Bijela kuća odbacila kao "neustavnu" istragu o opozivu američkog predsjednika Donalda Trumpa i poručila da odbija surađivati u istrazi, koju su demokrati pokrenuli u Zastupničkom domu Kongresa SAD-a, o kojoj se nije glasovalo u tom domu.

Komentari (9)
  • Ova Pelozica je svaki dan sve smješnija. Stjeće se dojam da njoj Amerika nije ni "first" ni blizu toga.

    9. 10. 2019,   21:49
  • Kako ono ide sa sovom i sjenicom?

    9. 10. 2019,   08:01
  • Bravo Presidente!

    9. 10. 2019,   13:32