Obavijesti

News

Komentari 147

Penava: Bujanec, ne poštuješ svetinje i lažeš. Izgubio si....

Penava: Bujanec, ne poštuješ svetinje i lažeš. Izgubio si....
1

Velimir Bujanec, tv voditelj i veliki zagovornik kandidata Miroslava Škore je preko mobilnih aplikacija dijelio informaciju da "uvozni" i domaći Srbi u Vukovaru glasuju za Kolindu: Bravo Penava, odradio je sa SDSS-om"

VIDEO

Vukovarski gradonačelnik Ivan Penava (HDZ) je udario na Velimira Bujanca, tv voditelja i velikog zagovornika predsjedničkog kandidata Miroslava Škore. Bujanec je preko mobilnih aplikacija dijelio u zatvorenim grupama informacije kako Srbi masovno u Vukovaru glasaju za Kolindu Grabar Kitarović. I to kako je naveo Bujanec, i oni "uvozni" i domaći. Bujanec je to završio porukom "Bravo za Penavu, odradio je sa SDSS-om".

Kad ne poštuješ svetinje, ne biraš sredstva, nemaš morala i još uz to lažeš, bez obzira na krajnji ishod: Nisi ni krenuo, a već si izgubio.

Posted by Ivan Penava on Sunday, December 22, 2019

Penava i Bujanec su inače bili u dobrim odnosima,ali otkako je vukovarski gradonačelnik nedvosmisleno rekao da će podržati aktualnu predsjednicu, odnosi su zahladili.

UŽIVO REZULTATE IZBORA PRATITE NA:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Penava je Bujancu objavom poručio da je izbore već izgubio. Bujanec je, pak, poručio da razumije Penavinu nervozu, ali je nije htio javno komentirati:

-Proslijedio sam u zatvorenim grupama poruku za koju sam uvjeren da je istinita i koju sam dobio iz Vukovara. Promatrač s jednog biračkog mjesta u Borovu Naselju tvrdi da su glasovati dolazili brojni Srbi i na tečnoj ekavici pitali: "Na kojem je mestu Kolinda da je zaokružimo?" Pri odlasku su se smijali i pozdravljali sa "Ćaooo!" Istinitost ovih navoda potvrdilo je i nekoliko lokalnih Srba koji su javno, pod svojim imenom, na društvenim mrežama napisali kako su doista dobivali naputke da glasuju za KGK. Penava je na svom Facebooku, kršeći šutnju, objavio screen poruke koja uopće izvorno nije moja i koju sam dalje proslijedio svima u imeniku, a koja je prije toga prosljeđena i meni i mnogima drugima. Ne znam odakle Penavi ta potreba, ali rezultati izbora u Vukovaru to bi nam mogli otkriti. U svakom slučaju, ako Kolindi za pobjedu u Vukovaru trebaju srpski glasovi, žao mi je Ivana Penave. Ali, više od njega ljudi koji su htjeli doći na prosvjed ove godine, a on ga je otkazao da ne našteti svojoj favoritkinji. Sadržaj moje privatne korespodencije s Penavom neću javno objaviti, jer mu, unatoč svemu, ne želim ništa loše. Ipak je on bolji od Milakovića i Stanimirovića, ali polako postaje svjestan da među vukovarskim Hrvatima koji se bave politikom ima i boljih od njega.

- Kad ne poštuješ svetinje, ne biraš sredstva, nemaš morala i još uz to lažeš, bez obzira na krajnji ishod: Nisi ni krenuo, a već si izgubio - poručio je Penava Bujancu.

Inače, obojica svojim objavama i svađom krše izbornu šutnju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 147
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a