Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pence kao Trump: Traži da se istraže poslovi Bidena i sina

Komentari (15)
 • Mislim da kad Ukrajinci saznaju da su Bidenovog sina plačali 50 000 dolara mjesečno, a oni rade za 150 dolara, bit će belaja. Kod nas bi Tramp trebao malo provjeriti takve " Amere" jer kad je dolazio na vlast, kod nas se netko žestoko trudio i dodavao materijale protiv njega i Melani.

  3. 10. 2019,   22:53
  • Potpuno se slažem s vama ali ste me iznenadili nepoznavanjem najvećih i najopasnijih protivnika izbora predsjednika Trumpa u Hrvatskoj. Uz sve lijevo orjentirane takozvane novinare koji ga ne podnose ni danas, najopasnije su bile Sarnavka i Rada Borić. One su u siječnju 2017., nakon izbora, organizirale veliki prosvjed protiv izbora predsjednika Trumpa, u Zagrebu, za koji prosvjed su izradile 30 plakata ali su se na prosvjedu pojavile još samo 4 prosvjednice (ukupno šest prosvjednica). Kada je predsjednik Trump čuo od svojih obavještajnih službi za taj vrlo uspješni prosvjed, jako se zabrinuo i navodno je mjesec dana živio u velikom strahu da dotične drugarice ne bi organizirale još jedan tako uspješni prosvjed. Jer mu je bilo kristalno jasno da bi u tom slučaju morao podnijeti ostavku. Dotične su opasne kao i cijenjena gospođa Pelozica.

   4. 10. 2019,   01:52
  • ravno 1: Naši" istraživačk"i novinari(koji najčešće istražuju svoje poštanske kasliće u koje "bog" svako malo ubacuje informacije) i naši prosvjedi su najčešće vrlo lukavo sugerirani i vođeni.Budući da je tada u Buzinu bio kadar koji je bio iz suprotnog tabora Trampu, a naši bilo lijevi ili desni političari, kad su na vlasti, "koordinirano" rade sa strateškim partnerima, pa su ih ko ovce gurnuli na ledinu, sretni i misleći da će, kad Tramp padne, dobiti "keksić". Odvratno i vrlo nisko netko je gurnuo priču o Melani, a ona je najljepša i najpametnija prva dama od kad postoji Amerika. Tramp ući pameti cijeli svijet, spašava uništenu Ameriku bez novih ratova, a EU i Istok se moraju boriti za sebe. Istok to radi dosta dobro, EU je to dobro radio pod Merkelicom, ali je izgleda digla ruke jer ju ne razumiju, ona mora boriti i sa Istokom i sa Amerima (U smislu ekonomije).

   4. 10. 2019,   07:57
 • Opoziv je rezultat Trumpovog čačkanja po njihovim mutnim poslovima. Izborna kampanja nije ni krenula a već ih je zakopao.

  3. 10. 2019,   22:52
 • Puna podrška predsjedniku Trumpu i državnom tajniku Penceu. Treba startati "na prvu loptu". Pa da vidimo "čija majka crnu vunu prede", kako bi rekli naši stari. I da vidimo što će reći gospođa Pelosa ako se ustanovi da su Bideni imali "prste u pekmezu".

  4. 10. 2019,   01:56
 • Tko je upoznat sa procedurom opiziva zna da od opoziva ništa biti neće. To je samo igra demokrata.

  3. 10. 2019,   23:00
 • I opet krivo, pa dajte se malo informirajte. Ne skreču pažnju s opoziva nego je opoziv skretanje pažnje s Bidenove korupcije.

  4. 10. 2019,   07:14
 • Trump zna da je kontranapad najbolja obrana!

  4. 10. 2019,   08:09
 • neće im ni to pomoći pokušavaju republikanci svašta samo kako bi opravdali trumpa,ali opoziv stiže do kraja godine

  3. 10. 2019,   22:33
  • Tko kaže i btw zašto misliš da je to dobro za amerikance? Ne vjerujem demokratima i ljevima apsolutno ništa. Sve bi napravili da sjednu u vladajucu stolicu a onda jao ga svima nama.

   3. 10. 2019,   22:49
  • ionako ne zivis uamericii imam rodbinu tamo povecao poreze a sta trump to dobro radi pa uvodi nove porezne carine udarit ce i na hrv prozivode, on misli da je iznad zakona joe biden novi predsjednik

   3. 10. 2019,   22:54
  • Vidi se da čitaš samo naslove demokratskih/ljevih novina.... Zar ti misliš da je to glupa ideja? Povećanjem poreza na strane proizvode povećava šanse svoje države da konkurira a i dominira barem na vlastitom tržištu a ovi naši bokte rade upravo suprotno. Još se sjećam onih jagoda. Jagode iz tko zna gdje dođu kod nas 8kn,a naše 20kn pa koje ćeš kupiti? E a kada bi naše domaće bile 8kn a ovi od vani 20 pa da vidiš proizvodnje. Pa ne bi gore slavonija čamila prazna. Umjesto da se državu pretvara u ljetovalište za strance bolje da krenu trumpovim stopama koji barem sto se mene tice iz onoga sto sam pred neko vrijeme vidio radi za dobrobit onih koji žive u americi,koji su je stvorili a svi ostali nemaju nikakva automatska prava. Baš me zanima kakvim se poslom bave i gdje je problem sa porezom.

   3. 10. 2019,   23:11
  • Napoleonovsin ponovo trolas, ja zivim u americi, smanjio je poreze u dep spremam 3-4 tisuce dollara na godisnjoj razini, place rastu, s 1000 doll povecao na 2000 doll godisnje dobivanje ako imas dijete, vetranima dao besplatno zdrastveno i nema cekanje u redu itd itd mogao bi do sutra, nenormalno se radi, prodem autom svaka druga cestra mostovi se radu, zaposlenost na najnizem levelu ikada. Pa naravno da je uveo carinu na proizvode kad ne zele posteno ni EU ni Kina, radi za interes gradana, zasto bi Kina ako bi Amerika htijela uvest svoj auto na Kinesko trziste placala tri put vecu carinu, USA je postala lider u energetici nakon dugo dugo, vraca firme u ameriku Apple poceo pravit mac kompjutere u Texasu, ako Kina nebude slusala ili prihvatila posteno slobodno svi poslovi i proizvodi se sele u ameriku filipine indiju velika je zemlja, znaci Usa ne ovisi nimalo o kini i usa je u boljoj poziji, Trump je napravio revoluciju koju ce Hrvati skuziti jos malo.

   4. 10. 2019,   01:26
  • probemi za američke demokrate i hrvatske novinare su počeli kada je umjesto njihove favorizirane hillary u predsjednički ovalni ured ušetala pripravnica monica lewinski i ....šila billyju što je bio tek uvod u predsjedničke izbore na kojima je nesretna hillary popušila od trumpa.

   4. 10. 2019,   04:29