Obavijesti

News

Permetal - br. 1 u Hrvatskoj za čišćenje roštilja i pećnica!

Permetal - br. 1 u Hrvatskoj za čišćenje roštilja i pećnica!
3

Prve zrake sunca i toplije vrijeme označavaju početak veselih obiteljskih druženja, izlazaka u prirodu i naravno, okupljanja 'ekipe' oko dobrog roštilja

Svaki dobar roštilj majstor ima male tajne oko spravljanja vrhunskog roštilja a jedna od njih je i čistoća i higijena roštilja. Ako je roštilj čist, hrana se neće lijepiti za njega, meso je lakše preokrenuti i ljepše izgleda nakon pečenja, bez naslaga i 'neugodnog'mirisa zagorjele hrane. 

Obično, čišćenje roštilja predstavlja pravu noćnu moru jer podrazumijeva dugotrajan postupak struganja, ribanja, namakanja i sl.,  kako bi se  odstranili tragovi masnoće, zapečenih ostataka hrane i hrđe. Iznenadilo bi vas kako je rješenje ovog problema lagano i jednostavno.

Zahvaljujući Permetalu, najprodavanijem sredstvu za tu namjenu u Hrvatskoj, ovaj problem možete riješiti vrlo lako i bez pretjeranog ribanja i struganja a roštilj će poprimiti izgled novog. Ostavite roštilj da se ohladi i na rešetke i ostale masne dijelove nanesite Permetal i ostavite 5-10 minuta da djeluje te ga potom prebrišite sa abrazivnim dijelom spužvice. Na kraju roštilj dobro isperite sa običnom vodom i podmažite presavijenim papirnatim ubrusom namočenim u ulje ili komadićem slanine.  

Vaš roštilj će zasjati 'starim' sjajem, bez tragova masnoće ili hrđe, spreman za slijedeću upotrebu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dodatni savjet.

Ako se radi o roštilju ili pećnici koja je jako prljava, olakšati će vam čišćenje ako ih prije nanošenja Permetala lagano zagrijete na 50⁰C i onda primijenite isti postupak. Nečistoće i zagoreni ostaci hrane i masnoće doslovce nestaju pokretom ruke.

KAKO očistiti kuhinjsku napu…

Kuhinjsku napu otvoriti, izvaditi filtere na kojima se nakuplja masnoća, zatim staviti na površinu koju ste prije toga zaštitili novinskim papirom da se ne ošteti (npr. sudoper). Potom fitere obilato našpricati s Permetalom i ostaviti da djeluje cca 15 minuta, ovisno o količini nakupljene masnoće. Nakon što je Permetal odstajao, filtere za masnoću treba obilato isprati s toplom vodom, bez dodatnog čišćenja s kuhinjskom krpicom.

Napu tj. konstrukciju najlakše očistite tako što ćete kuhinjsku krpicu obilato našpricati Permetalom i proći zaprljanu, masnu površinu. Ukoliko ju našpricate, obavezno zaštitite površinu ispod nape da se ne bi oštetila. Nakon nanošenja, ostavite Permetal da djeluje cca 15 minuta da bi nakon toga s toplom vodom isprali masnoću i nečistoće.

Sredstvo broj 1 u Hrvatskoj za čišćenje tvrdokorne masnoće s pećnica, roštilja i kuhinjskih napa. Dovoljno ga je nanijeti i ostaviti nekoliko minuta da djeluje te potom prebrisati krpom ili abrazivnim dijelom spužvice. Nečistoće i zagoreni ostaci hrane i masnoće doslovce nestaju pokretom ruke.

Prilikom upotrebe Permetala preporučuje se koristiti gumene rukavice.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag