Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Pernar je djetinjast. U noći su me zvali HDZ-ovci i prijetili mi'

None Foto: Ivan Pernar/Facebook

Saborski zastupnik živog zida na svom je Facebooku objavio osobne podatke i broj telefona žene koja je dobila prekršajnu prijavu zbog komentara na njegovoj stranici

Represija građana zbog izražavanja mišljenja na društvenim mrežama nastavlja se pa je tako prijavu dobila i T. M. (57) koja je komentirala status saborskog zastupnika Ivana Pernara s jedne od deložacija i napisala 'Ooo jeb** ti tu odoru da ti jeb**, to je nekad bila čast nositi, a danas je sprdnja, gadost'. Zbog toga su je u domu posjetili policajci i ispitivali o komentaru, kažu da je vrijeđala odoru pa je dobila prekršajnu prijavu. 

Njene osobne podatke i broj mobitela te fotografiju prekršajne prijave Ivan Pernar objavio je na svom Facebook profilu i time gospođi zadao nove probleme, javlja Dnevnik.hr. 

- Cijelu noć nisam spavala. Cijela obitelj je ukomirana. Nisam mislila da će Pernar to toliko raširiti po medijima. Ja imam skoro 60 godina i bolesna sam žena. Nije zbog mene, nego zbog djece. Mi smo mala sredina i tu se sve zna. Sve je umreženo. Djeca se jako boje otkaza. Pernar je pogriješio. Ono što govori u Saboru sve stoji, ali zaista je djetinjast. U ovako maloj sredini objaviti moje ime i prezime i broj mobitela. Mene su usred noći zvali neki HDZ-ovci i prijetili mi. Govorili su kako su se oni borili u toj uniformi i da me može biti sram - kaže T.M. i dodaje da je Pernarov potez vrlo djetinjast i da joj se zamjerio.
 
Oglasio se i Pernar koji kaže da je poslao upit MUP-u jer mu se sve više ljudi javlja da zbog komentara na njegovoj stranici dobivaju prekršajne prijave i podatke je odlučio objaviti kako bi 'ukazao na apsurd i selektivno djelovanje policije', piše Dnevnik.hr.

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović nedavno je pak ustvrdio da policija reagira isključivo kad su pitanju ozbiljne prijetnje za život i integritet osoba.
 

Komentari (55)
  • I zamisli apsurda , ovo piše 24 koji skida komentare i kartonira narod. LOL !

    6. 7. 2017,   09:28
  • "Sve je umreženo. Djeca se jako boje otkaza" pa do bro jel to ikome normalno?

    6. 7. 2017,   09:22
  • Znači nesmije se uvrijediti niti odora? Jel to vrijedi samo za plave i maskirne odore il to vrijedi i za ove radne mandure po gradilištima na +40?

    6. 7. 2017,   09:25