Obavijesti

News

Komentari 55

'Pernar je djetinjast. U noći su me zvali HDZ-ovci i prijetili mi'

'Pernar je djetinjast. U noći su me zvali HDZ-ovci i prijetili mi'
1

Saborski zastupnik živog zida na svom je Facebooku objavio osobne podatke i broj telefona žene koja je dobila prekršajnu prijavu zbog komentara na njegovoj stranici

VIDEO

Represija građana zbog izražavanja mišljenja na društvenim mrežama nastavlja se pa je tako prijavu dobila i T. M. (57) koja je komentirala status saborskog zastupnika Ivana Pernara s jedne od deložacija i napisala 'Ooo jeb** ti tu odoru da ti jeb**, to je nekad bila čast nositi, a danas je sprdnja, gadost'. Zbog toga su je u domu posjetili policajci i ispitivali o komentaru, kažu da je vrijeđala odoru pa je dobila prekršajnu prijavu. 

Njene osobne podatke i broj mobitela te fotografiju prekršajne prijave Ivan Pernar objavio je na svom Facebook profilu i time gospođi zadao nove probleme, javlja Dnevnik.hr. 

- Cijelu noć nisam spavala. Cijela obitelj je ukomirana. Nisam mislila da će Pernar to toliko raširiti po medijima. Ja imam skoro 60 godina i bolesna sam žena. Nije zbog mene, nego zbog djece. Mi smo mala sredina i tu se sve zna. Sve je umreženo. Djeca se jako boje otkaza. Pernar je pogriješio. Ono što govori u Saboru sve stoji, ali zaista je djetinjast. U ovako maloj sredini objaviti moje ime i prezime i broj mobitela. Mene su usred noći zvali neki HDZ-ovci i prijetili mi. Govorili su kako su se oni borili u toj uniformi i da me može biti sram - kaže T.M. i dodaje da je Pernarov potez vrlo djetinjast i da joj se zamjerio.
 
Oglasio se i Pernar koji kaže da je poslao upit MUP-u jer mu se sve više ljudi javlja da zbog komentara na njegovoj stranici dobivaju prekršajne prijave i podatke je odlučio objaviti kako bi 'ukazao na apsurd i selektivno djelovanje policije', piše Dnevnik.hr.

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović nedavno je pak ustvrdio da policija reagira isključivo kad su pitanju ozbiljne prijetnje za život i integritet osoba.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a