Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pernar na deložaciji: Nek' cijela Hrvatska vidi što se ovdje radi

None Foto: Screenshot/Facebook

Na snimci koju je Ivan Pernar objavio na Facebooku se vidi kako policajci Pernara pokušavaju spriječiti da dođe do kuće obitelji Gračanin u Zagrebu gdje je zakazana deložacija

Saborskom zastupniku Ivanu Pernaru policajci jutros nisu dopustili da dođe do kuće obitelji Gračanin u zagrebačkom Črnomeljskom putu 3 gdje je zakazana deložacija.

Uživo iz Črnomeljskog puta 3 gdje se deložira obitelj Gračanin zbog kredita Zagrebačke banke.

Posted by Ivan Pernar on 7. prosinca 2017

"Pokušaj proboja i policijska cenzura & nasilje! Cilj mi je bio ukazati na događaj koji će se dogoditi za koju minutu, a to je deložacija obitelji Gračanin zbog kredita Zagrebačke banke", napisao je Pernar uz drugu snimku koju je objavio na svom Facebooku.

Pokušaj proboja i policijska cenzura & nasilje! Cilj mi je bio ukazati na događaj koji će se dogoditi za koju minutu, a to je deložacija obitelji Gračanin zbog kredita Zagrebačke banke.

Posted by Ivan Pernar on 7. prosinca 2017

 Na snimci se vidi kako policajci Pernara pokušavaju spriječiti da dođe do kuće.

- Želi se deložirati jedna obitelj koja nije mogla vratiti kredit. U Hrvatskoj navodno postoji sloboda govora, ali javnosti se ne dozvoljava da snima ono što se događa. Deložacija je zakazana u deset sati. Pitanje je je li moguće da policija može blokirati cestu i da će uhititi saborskog zastupnika - rekao je Pernar snimajući policiju na cesti.

Onda je pokušao proći, no policija mu nije dopustila.

 - Neka cijeli svijet ovo vidi. Neka cijela Hrvatska vidi što se ovdje događa. Pustite me da prolazim ulicom, ja sam saborski zastupnik. Neka cijela Hrvatska vidi ovu politiku HDZ-a - vikao je Pernar.

 

 

Komentari (320)
  • pernar lud si sto na sat ali samo tako... ovo je zadnji mandat kriminalne organizacije u povijesti drzave... padaju... samo jako ti odraduj svoje a mi cemo svoje dok ne padnu kriminalci na koljena

    7. 12. 2017,   12:47
  • .. prebijte ga i bacite u grabu .. ovim performansima cirkusant samo sakuplja poene za svoju promiđbu kod klinaca i onih koji neznaju zbrojiti 2 i 2

    7. 12. 2017,   13:08
  • cirkusant :)))))))))) za naivce

    7. 12. 2017,   13:08