Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pernara opet izbacili iz Sabora: 'Ovakvo ponašanje je sramota!'

None Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Pernar je izašao na govornicu i upozorio da javnost ne zna o čemu s eglasa u Saboru, te je ustvrdio da HDZ odbija dobre amandmane. Šef Sabora je pozvao stražu koja ga je izbacila van

Ivan Pernar (Živi zid) je tijekom glasanja o amandmanima na proračun u Saboru izašao za govornicu i upozorio da javnost ne zna o čemu se glasa, da HDZ odbija dobre amandmani.

POGLEDAJTE VIDEO:

Jandroković vs. Pernar

Jandroković VS. cirkus: Predsjednik Hrvatskog sabora, smireno i pribrano, na cijeli je dan udaljio dosadnog Ivana Pernara, koji je u nedostatku bilo kakvoga sadržaja opet želio izvesti nekakav igrokaz - tijekom glasovanja o amandmanima na proračun uletio je za govornicu kako bi „prosvjedovao“ zbog opomene koju su dobili Bulj i Grmoja. Most ili Živi zid - dođe na isto!

Posted by HDZ - Hrvatska demokratska zajednica on Monday, December 3, 2018

Predsjedavajući Gordan Jandroković tražio je stražu da ga izvede iz sabornice.  

- Ovo ponašanje je sramota - poručio je Pernar dok ga je stražar izvodio iz dvorane.  

- Nemam komentara na ovo ponašanje - rekao je predsjedavajući. 

Zagreb: Sabor raspravlja o poreznim zakonima IZGLASALI PRORAČUN ZA 2019. Bivši SDP-ovac Ronko: Učinit ću sve da ova Vlada ne padne!

Pernar je ispred sabornice negodovao jer vladajući tijekom glasanja nisu rekli ni o čijem se amandmanu radi.  

- Nema problem s time da je obrazlaganje amandmana odvojeno od glasanja, ali oni vode glasanje tako da ni zastupnici ne znaju o čemu se glasa - rekao je.  

Na opasku da su zastupnici dobili tablicu s amandmanima prije glasanja, Pernar je naveo kako javnost ne zna o kojim je amandmanima riječ. 

Komentari (399)
  • S obzirom na prvih par komentara,a i više pitam se dal se tu radi o plaćenim komentarima zbog straha da živi zid sjedne u vladu(ne brinite hoće sigurno) ili su ljudi i dalje toliko naivni da više vjeruju hdzu i sdpu koji i jesu doveli hrvatsku ovdje gdje smo sada nego zivom zidu koji se od početka borio za građane hrvatske koji neki prozivaju anarhijom kako bi umanjili i štoviše pokazali živi zid kao negativnim ljudima za cijelo društvo,a zapravo je izgleda "anarhija" jedini način da se nešto i napravi jer svi gledaju svoje stolice,svoju djecu,rodbinu i sve će napraviti da putem položaja srede lagodan život navedenima.

    3. 12. 2018,   13:36
  • Gospodin Pernar je ponos svakog časnog, pravog, poštenog hrvata koji se svakin danom svojin poštenim radom bori za našu Hrvatsku.. Svakog pravog, poštenog hrvata koji zna pravu istinu i pravo realno stanje u našoj izmučenoj Hrvatskoj... Gospodine Pernar, svaki pametan hrvat je uz vas.. Vi ste naša Hrvatska kakvu želimo.. Svako dobro i poštovanje gospodine Pernar.

    3. 12. 2018,   13:18
  • Kradeze treba nestat sa lica zemlje.... I svemira.. največa lopovska instutucija na planeti....

    3. 12. 2018,   13:27