Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Petorica krijumčara ljudima su uhićeni: Prevozili su migrante

None Foto: MUP

Državljani Rumunjske, Iraka i Pakistana uhićeni su zbog prevoženja stranih državljana iz Hrvatske u druge zemlje članice EU. Policija ih tereti za koristoljublje

Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad dvojicom državljana Rumunjske koji su u svojem vozilu prevezli ukupno 24 Afganistanaca koji su prethodno ilegalno pješice iz Bosne i Hercegovine prešli državnu granicu i ušli u Hrvatsku. 

. 'PAO' KOD KARLOVCA Hrvat (51) u kombiju prevozio osmero ilegalnih migranata

Sumnja se da su osumnjičeni iz koristoljublja, odnosno da su državljanima Afganistana omogućili ilegalan prolazak kroz Hrvatsku za određeni iznos. 

Policija je zaustavila i teretno vozilo belgijskih registracijskih oznaka u mjestu Žirovac u subotu. Teretnim vozilom upravljali 36-godišnjak, a s njime je bio i 34-godišnjak, obojica državljani Iraka. Odmah potom zaustavili su i drugo teretno vozilo također belgijskih registracijskih tablica kojim je upravljao 36-godišnji državljanin Pakistana. 

. DVOJICA UHIĆENA Slovenija: Migrant se utopio, htio je preplivati rijeku Kupu

Pregledom tovarnog prostora policajci su zatekli 24 državljana Irana te ih se također sumnjiči za koristoljublje, javlja MUP

Komentari (14)
  • Pa to svi imaju nekakve crne rupe na glavi !

    27. 5. 2018,   11:01
  • Dobar šarac čuda radi

    27. 5. 2018,   11:28
  • Ljudi moji liberalizam uništava Europu. To za mene nije liberalizam već idiotizam, svakoj zemlji u EU treba pod hitno jedaj Orban!

    27. 5. 2018,   18:33