Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Petorica mladića uhićena zbog dilanja kokaina i marihuane

None Foto: MUP

30-godišnjak i 19-godišnjak iz Vinkovaca od 25-godišnjaka i 26-godišnjaka iz Zagreba kupili najmanje 15 kilograma marihuane, koju su dalje preprodavali na području Vinkovaca i okolice

Zbog sumnje da su u rujnu i listopadu na vinkovačkom području preprodavali veće količine marihuane i kokaina uhićena su petorica mladića, po dvojica iz Vinkovaca i Zagreba te jedan iz Cerića.

Vukovarsko-srijemska policija izvijestila je u srijedu kako je istragom utvrđeno da su 30-godišnjak i 19-godišnjak iz Vinkovaca od 25-godišnjaka i 26-godišnjaka iz Zagreba kupili najmanje 15 kilograma marihuane, koju su dalje preprodavali na području Vinkovaca i okolice.

 U toj je skupini i 28-godišnjak iz Cerića kod Vinkovaca.

Akcija je okončana 31. listopada, kada su osumnjičeni uhićeni prilikom kupoprodaje i promopredaje 35 grama kokaina na području Zagreba.

Pretragom dva stana u Zagrebu te u dvije pretrage u Vinkovcima policija je pronašla 35 grama kokaina, 40 grama marihuane, više desetaka tisuća kuna za koje se pretpostavlja da potječu od dilanja droge, digitalna vaga te mobiteli.

Petorica osumnjičenih kazneno su prijavljeni zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama te predani pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske.

Komentari (2)
  • Gdje je live na RTLu o tome,pa dobit će više zatvora nego svi kriminalci skupa kaj su opelješili ovu državu i sad nam se sprdaju u facu???

    7. 11. 2018,   21:08
  • Evo, pogledajte samo što nam rade ove izbjeglice iz Vinkovaca i Zagreba. Strašno. Nečuveno. Hrvatski korpus je ugrožen.

    7. 11. 2018,   19:32