Obavijesti

News

Komentari 50

Petrina: Bojim se za zdravlje, bojim se za život i druge ljude

Petrina: Bojim se za  zdravlje, bojim se za život i druge ljude
6

Načelnik Općine Primošten Stipe Petrina i njegovi suradnici požalili su se da ih Uskok proganja te da ih se želi zavaditi i onemogućiti im političko djelovanje

VIDEO

Načelnik Općine Primošten Stipe Petrina i vijećnici šibensko-kninske Županijske skupštine s njegove Nezavisne liste Iris Ukić Kotarac i Alen Mikelin požalili su se na konferenciji za novinare na progon od strane Uskoka, smišljen u cilju da se listu zavadi i onemogući u radu. 

Ustvrdili su kako je na obavijesni razgovor od strane Uskoka 15. travnja telefonski pozvano osam vijećnika NL Stipe Petrine, gdje su ih policajci ispitivali o nenamjenskom trošenju novca koje lista, temeljem osam vijećničkih mandata, dobiva za političko djelovanje. Ovakvo ispitivanje nazvali su ''neopravdanim šikaniranjem''.

- Zbog takvog progona već sam pretrpio nepopravljive posljedice za moje zdravlje. Podsjećam, u jednom trenutku protiv mene je egzistiralo čak deset takvih optužnica, zbog čega sam postao teški srčani bolesnik. Sve te optužnice, koje su bile zabavne svima osim meni, pale su u vodu. Ja se sada opet bojim za svoje zdravlje, bojim se za život, bojim se za ljude oko mene. Bojim se da je ispred nas još jedno razdoblje institucionalnih političkih pritisaka na osobu Stipe Petrine. Kad me nisu mogli slomiti kao pojedinca, sad su se uhvatili kruga ljudi koji je oko mene. Tim više što, neslužbeno dobivam jasne signale da u Policijskoj upravi šibensko-kninskoj postoje prijetnje mom  integritetu i političkom radu, da se neke osobe neće smiriti dok me ne zatvore. Bojim se i zato se obraćam javnosti - rekao je Stipe Petrina.

Dodao je da nema ništa protiv kontrola, ali  inzistira da se to obavlja sukladno sa zakonom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ukić Kotarac: Žele nas zavaditi i zaplašiti

Vijećnica Iris Ukić Kotarac opisala je kako su nju i ostale vijećnike NL Stipe Petrine telefonom pozvali na ispitivanje, bez da su im predočili zbog čega su tamo, u kojem svojstvu i po čijoj prijavi.

- Tek tijekom razgovora ustanovljeno je da je navodno osam članova NL Stipe Petrine protiv njega podnijelo predstavku Šibensko-kninskoj županiji o tome kako nisu dobili novac predviđen za političku promidžbu. Riječ je o očitom pokušaju da se nama svali na leđa neprijateljski odnos prema Petrini, da nas se zavadi i da se poremeti rad Nezavisne liste. Ovo je pokušaj da se nas zaplaši u daljnjem političkom djelovanju - rekla je Ukić Kotarac.


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Dankin otac bio na poligrafu, s majčinog mobitela brisane su poruke na dan kad je nestala?
NOVA SAZNANJA?

Dankin otac bio na poligrafu, s majčinog mobitela brisane su poruke na dan kad je nestala?

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci
SNIMILI VIDEO NA TIKTOKU

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci

Muškarci su tražili 50.000 KM za objavu informacija o nestaloj Danki Ilić (2)
Nevjerojatno! Trojac iz BiH je na TikToku tvrdio da je Danka (2) kod njih: Policija ih je uhitila
TRAŽILI NOVAC ZA INFORMACIJE

Nevjerojatno! Trojac iz BiH je na TikToku tvrdio da je Danka (2) kod njih: Policija ih je uhitila

Od nestanka dvogodišnje djevojčice u utorak popodne, u naselju Banjsko Polje kod Bora, na jugoistoku Srbije, u potragu je bilo uključeno više od 500 pripadnika MUP-a, dobrovoljaca...