Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Petrov je koalicijama ponudio sporazum koji nisu potpisale

None Foto: 24sata

Božo Petrov je Milanoviću i Karamarku ponudio sporazum o tripartitnoj vladi i mjestima u Saboru, ministarstvima i državnim tvrtkama. Proučit će ga do subote

Čelnik Mosta Božo Petrov navodno je pred šefove HDZ-a i SDP-a Zorana Milanovića i Tomislava Karamarka na sastanku u petak navečer stavio sporazum o tripartitnoj vladi i podijeljenim mjestima u Saboru, ministarstvima i državnim tvrtkama. 

Domoljubna koalicija i koalicija Hrvatska raste ponudu nisu potpisale već su poručile da će ju detaljno proučiti. Za odluku su dobili 24 sata. Zatim bi trebali razgovarati o mandataru. Novi sastanak zakazan je za subotu u 19 sati. 

Podsjetimo, u petak su održana dva sastanka, u podne i navečer. Na sastanak u 19 sati došli su i Milanović i Karamarko, a razgovori su trajali nešto duže od sat vremena. 

Nakon susreta izjavu je dao samo Božo Petrov koji je rekao kako očekuje da će se sve riješiti ''u roku 24 sata''.

Izjave prije sastanka pročitajte ovdje


Komentari (319)
  • Trebamo bit sretni sto je neko ovim sebicnim strankama stao na rep,sad se otkrivaju njihova lica i vidimo o kojim se to ljudima radi koji nam vode drzavu,sad se nadajmo da ce ispast dobro,bar neka promijena u politici nako 25 dugih godina,nadam se boljem i optimistican sam u vezi ovog..zato g. Petrovu puna podrska

    19. 12. 2015,   00:01
  • Gledam izjavu Petrova poslije sastanka ,koji je to car .. Navijam za Petrova

    19. 12. 2015,   00:17
  • Slažem se sa Mostom ,da vidimo dokle su HDZ i SDP spremni ici ..

    19. 12. 2015,   00:05