Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pevec im šalje zaštitare, radnici vraćaju policijom

None Foto: Željko Mršić/PIXSELL

Zdravko Pevec poslao je radnicima koji štrajkaju zaštitare sa odlukom o zatvaranju centara i zabrani pristupa. Radnici su zato pozvali policiju

Zdravko Pevec poslao je radnicima njegove tvrtke koji štrajkaju širom Hrvatske zaštitarsku službu sa odlukom o zatvaranju centara i zabrani pristupa. Radnici su na to pozvali policiju jer im se, kažu, uskraćuje pravo na štrajk i neće dopustiti ulazak u prodajne centre dok bjelovarski Trgovački sud ne odluči tko će čuvati imovinu kojom bi si oni mogli isplatiti plaće. Sindikalna povjerenica pulskog Peveca Nataša Zadković rekla je kako je policija napravila zapisnik.

Komentari (6)
  • Vidi vraga!Za zaštitare se ima para?A šta je s onim da si uzmu iz trgovine šta im treba umjesto plaća?E moj Pevec rekao si da 1 košulju imaš koja nije niš bolja od radničke.Tek ćeš ti obuć radničku košulju samo pazi mogla bi ti bit \"pretijesna\"!

    13. 12. 2009,   09:36
  • ja sad više ništa ne razumijem ?!?!?! Pa šta nije neki dan bilo da je postignut dogovor između Peveca, dobavljača i sindikata da će se centri otvoriti i raditi i kako će Pevec do Božića radnicima isplatit plaću upravo od tog novca koji će se dobit otvaranjem centara i prodajom robe ?!

    13. 12. 2009,   09:50
  • koliko pratim u medijima radnici mu nisu uzeli ni paštetu iz trgovina a on šalje zaštitare da ih rastjera, sramota!

    13. 12. 2009,   10:40