Obavijesti

Promo sadržaj

Pevec nastavio generalno sponzorstvo boksačkog saveza

Pevec nastavio generalno sponzorstvo boksačkog saveza
3

Pevec d.d., prvi hrvatski trgovački lanac, danas je produžio ugovor s Hrvatskim boksačkim savezom te tako drugu godinu za redom dao podršku krovnoj instituciji hrvatskog boksa. Ugovor je potpisan na godinu dana

Izuzetno smo sretni što već drugu godinu zaredom možemo podržati razvoj ove plemenite vještine u Hrvatskoj. S obzirom na bogatu i uspješnu povijest hrvatskog boksa, ovom gestom želja nam je potaknuti i mlade osobe da se počnu baviti sportom te da budućnost hrvatskog boksa bude jednako uspješna kao i prošlost“, izjavio je tijekom potpisivanja ugovora Jurica Lovrinčević, predsjednik uprave Pevec d.d. 

Zahvalu povodom nastavka suradnje te brige za hrvatski boks, ali i razvoj sporta u Hrvatskoj izrazio je i predsjednik HBS-a Bono Bošnjak. “Ponosni smo što je Pevec prepoznao  rad i trud našeg saveza tijekom svih ovih godina. Mi smo okrenuti budućnosti i stvaranju još boljih rezultata, a ova kontinuirana podrška najbolji je poticaj na ostvarivanje još boljih rezultata“, izjavio je Bošnjak. 
Tijekom potpisivanja ugovora u pozadini se odvijao sparing seniorske reprezentacije za Europske igre te ekipe koja se natječe u Pojedinačnom prvenstvu Hrvatske za mlađe seniore i žene. Uz sportaše, konferenciji su prisustvovali potpredsjednik HBS-a Mladen Mikolčević te „Šaka sa Srednjaka
“, Željko Mavrović koji je ujedno i sportski direktor boksačke reprezentacije. 

Kao i svaki profesionalni sportaš znam da je podrška jedan od ključnih faktora uspjeha. Sretni smo što je Pevec prepoznao naš rad i što nam daje podršku da nastavimo nizati vrhunske profesionalne rezultate“, naglasio je Mavrović. Dodao je kako mu je velika želja da i mlađi naraštaji osjete zadovoljstvo osvajanja naslova svjetskih i europskih prvaka. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Suradnja će uvelike pomoći i tijekom naredne godine u kojoj nas između ostaloga čekaju svjetska prvenstva za žensku i mušku seniorsku reprezentaciju te mnogi međunarodni turniri“, kazao je potpredsjednik HBS-a Mikolčević. 

Direktorica sektora marketinga i korporativnih komunikacija Pevec d.d. Ivana Plemenčić opisala je Hrvatsku kao malenu zemlju koja ima mnogo kvalitetnih sportaša te istaknula kako se njihov razvoj mora i dalje poticati. „Mnogobrojnim projektima pokazujemo ne samo da smo društveno osviještena tvrtka, već i da podupiremo organizacije poput HBS-a koje mlade ljude usmjeravaju prema sportu. Naš je cilj pružiti što je moguće kvalitetnije uvjete za rad, a samim time i doprinijeti kvaliteti života u zajednici. Smatramo da je sport važan faktor za razvitak svake mlade osobe i upravo zato smo veseli što nastavljamo uspješnu suradnju s jednim ovako važnim hrvatskim sportskim savezom.

Podsjetimo, Pevec d.d. konstantno ulaže u razvoj sporta u Hrvatskoj, pa tako je ranije ove godine, potpisavši sponzorski ugovor, postao glavni pokrovitelj Hrvatskog paraolimpijskog odbora te tako uvelike olakšao put do Tokia hrvatskim paraolimpijcima. 
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince
REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj