Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pevec obilježio nadolazeći prvi dan proljeća

None Foto: Bojan-Haron Markicevic 4

Taktovi irskog plesova i podjela maćuhica obilježile druženje na zagrebačkoj špici

Tvrtka Pevec d.d. je i službeno obilježila prvi dan proljeća na zagrebačkom Trgu Petra Preradovića, uz podjelu sadnica maćuhica te nastup plesne skupine „Celtic Fantasy“ i „Skelly Dancer“ koji su otplesali popularne Irske plesove na posebnom drvenom parketu brenda „Tarkett“. 

Foto: Bojan-Haron Markicevic

Mi u Pevecu s nestrpljenjem iščekujemo proljeće s obzirom na to da je Pevec već godinama vodeća destinacija za asortiman vrtne mehanizacije, alata i pribora, bilja i sadnica. Ovim putem htjeli smo dobre vibracije proljeća prenijeti i na Trg Petra Preradovića te tako izaći iz okvira naših trgovačkih centara“ izjavio je predsjednik Uprave Peveca, Jurica Lovrinčević. 

Proljeće službeno počinje sljedeći tjedan, a ovim događajem Pevec je pozdravio najljepši dio godine koji je ispred nas. Drago mi je da su naši sugrađani pozitivno reagirali na ovaj događaj i vjerujem kako će ovakva događanja postati tradicija u našem poslovnom sustavu“  istaknula je direktorica marketinga i korporativnih komunikacija u Pevecu, Ivana Plemenčić. 

Foto: Bojan-Haron Markicevic

Pevec d.d. prvi je hrvatski trgovački lanac prisutan na tržištu od 1990. godine te posluje u svim krajevima Hrvatske. Nameće se kao prvi odabir za kupnju kada je riječ o proizvodima za izgradnju, opremanje i uređenje doma i vrta. U Pevecovim prodajnim centrima moguće je kupiti proizvode iz sedam programa, birati između više desetaka tisuća raznih artikala zahvaljujući odličnim poslovnim odnosima s domaćim i inozemnim dobavljačima. 
 

Tema: Promo sadržaj