Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pevec povećao plaće: Trgovci će imati minimalno 5000 kuna

None Foto: Pevec

Gledamo dugoročno i svjesni smo da ciljeve možemo ostvariti jedino sa zadovoljnim djelatnicima, izjavio je Jurica Lovrinčević, predsjednik Uprave tvrtke Pevec

Plaća za siječanj 2019. isplaćena djelatnicima Peveca veća je za gotovo 11 posto od one isplaćene u prosincu 2018. Uprava Peveca ispunila je time sva obećanja iz protekle godine te uz povećanje božićnice na 1.500 kuna, darove za djecu i povećanje naknade za novorođenčad, koja je s 3.300 podignuta na 4.000 kuna, i ovu godinu započinje optimističnim najavama.

Naime, ostvare li se planovi rasta, minimalna će neto plaća Pevecovih trgovaca, od siječnja sljedeće godine, iznositi 5.000 kuna.

Svjesni smo da su naši djelatnici naša pokretačka snaga i naši najbolji ambasadori. Osim brojnih benefita poput božićnice, uskrsnice, regresa, naknade za novorođenčad, valja naglasiti kako su plaće Pevecovih djelatnika iznad hrvatskog prosjeka za našu industriju. Gledamo dugoročno i svjesni smo da ciljeve možemo ostvariti jedino sa zadovoljnim djelatnicima, izjavio je Jurica Lovrinčević, predsjednik Uprave tvrtke Pevec.

Ispunjena obećanja i ambiciozni daljnji planovi, najbolja su zahvala svim djelatnicima koji svojim radom i zalaganjem svakodnevno pridonose rastu i razvoju tvrtke.

Pevec - prvi hrvatski trgovački lanac posluje u svim krajevima Hrvatske te se sa svoja 24 prodajna centra.

Tema: Hrvatska

Komentari (75)
  • Jako pozitivnu priču radi Pevec..prijateljica mi radi u trgovini i kaže da su im strašno digli uvjete i da je atmosfera i ozračje super.. Lijepo je znati da radiš tamo gdje te cijene i vrednuju. Bravo Pevec!!

    7. 2. 2019,   10:34
  • Pohvalno, obzirom da sam i sam u toj branši i za 5000+ treba imati i malo sreće i dobar bonus dobiti. Još dodati i činjenicu da se svaka druga nedjelja radi- cijeli dan...

    7. 2. 2019,   10:17
  • svaka cast...

    7. 2. 2019,   09:39