Obavijesti

News

Komentari 12

Pijan autom udario u traktor s gnojem kod Preloga i pobjegao

Vozač (33) je udario u neregistriranu prikolicu za stajski gnoj bez svjetlosne signalizacije. s prikolice su se odvojili valjci za rasipanje tereta i pali na kolnik. U te je dijelove koji su se rasuli po cesti udarila 53-godišnja vozačica

VIDEO

U subotu oko 19 sati na cesti između Svetog Križa i Preloga u Međimurju, došlo je do prometne nesreće između traktora i osobnih automobila.

Kako je izvijestila PU međimurska, 33-godišnji vozač automobila iz Čakovca, vozio se neprilagođenom brzinom s 0,79 promila alkohola u krvi. Autom je udario u neregistriranu prikolicu za stajski gnoj bez svjetlosne signalizacije, a koja je bila pridodana traktoru također čakovečkih registracija, kojim je u istom smjeru vozio 48-godišnjak sa šireg područja Orehovice.

Od udarca, osobni je auto sišao s kolnika, a s prikolice su se odvojili valjci za rasipanje tereta i pali na kolnik. U te je dijelove koji su se rasuli po cesti udarila 53-godišnja vozačica čakovečkih registracija iz Preloga, koja je naišla iz suprotnog smjera.

Od policije doznajemo da je vozač traktora prevozio i dijete iako je na traktoru ugrađeno samo jedno sjedalo. Vozač koji je prouzročio prometnu nesreću otišao je pješice s mjesta nesreće.

Naknadno su u čakovečkoj bolnici liječničku pomoć zatražili 33-godišnjak i 53-godišnjakinja. Njihove ozljede za sad nisu okvalificirane. Vozač traktora i 33-godišnji vozač automobila, bit će prekršajno sankcionirani. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca