Obavijesti

News

Komentari 3

Pijan je izazvao sudar u Poreču pa još prijetio vozaču pištoljem

Nakon što je prouzročio prometnu nesreću s materijalnom štetom, 66-godišnjak je izašao iz vozila i pištoljem je zaprijetio smrću 26-godišnjaku i njegovom 25-godišnjem suputniku

VIDEO

Porečka je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila da je 66-godišnjak počinio kaznena djela obijesne vožnje u cestovnom prometu i prijetnju.

Naime 11. rujna oko 16 sati, muškarac je upravljao automobilom Škoda pulskih oznaka kolnikom županijske ceste, te je dolaskom do raskrižja sa državnom cestom, skrenuo bez da je prethodno propustio automobil Seat pulskih oznaka, a kojim je državnom cestom upravljao 26-godišnjak.

Kako bi izbjegao sudar 26-godišnjak je naglo zakočio i obišao Škodu, nakon čega je 66-godišnjak nastavio kretanje za Seatom u smjeru Funtane, pri čemu nije držao potreban razmak iza automobila pa je vozio lijevo-desno. Dolaskom do raskrižja s Ulicom Aldo Negri, započeo je pretjecati Seat, no prometna traka kojom je namjeravao pretjecati nije bila slobodna te je ugrozio sigurnost prometa i svojim prednjim dijelom udario u stražnji dio Seata.

Nakon što je prouzročio prometnu nesreću s materijalnom štetom, 66-godišnjak je izašao iz vozila i pištoljem je zaprijetio smrću 26-godišnjaku i njegovom 25-godišnjem suputniku, a potom je napustio mjesto događaja. Policijski službenici ubrzo su ga pronašli u Istarskoj ulici u Funtani, a obavljenim alkotestiranjem utvrđeno je kako je 66-godišnjak upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 1.81 promila.

Policija je uhitili muškarca, a pretragom vozila pronašli su i pištolj s pripadajućim metcima i sjekiru. Po dovršetku kriminalističkog istraživanja dotični je 12. rujna priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Pokretanje videa...

00:31
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
Splićanka odvela kćer u bolnicu, još ne može doći k sebi: 'Pitala sam se, ok ljudi, čemu sve to?'
NAPISALA SVOJE ISKUSTVO

Splićanka odvela kćer u bolnicu, još ne može doći k sebi: 'Pitala sam se, ok ljudi, čemu sve to?'

Došli smo u popodnevnim satima, svi, ali baš svi su bili maksimalno angažirani oko moje kćeri. Do te mjere kad sam pomislila: 'Ok, ljudi, to je samo mali prst. Čemu toliki angažman, napisala je