Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pijan jurio u suprotnom smjeru na A1, platit će 'masnu' kaznu

None Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Kako je muškarac odbio alkotest i htio nastaviti vožnju priveli su ga i zadržali do otrežnjenja te uhitili. Nadležni sud ga je kaznio novčanom kaznom od 19.700 kuna

Ličko-senjski policajci u petak oko četiri sata ujutro na autocesti A-1 zaustavili su muškarca (54) s čakovečkog područja koji je pijan vozio  suprotnim smjerom prema jugu .

Kako je muškarac odbio alkotest i htio nastaviti vožnju priveli su ga i zadržali do otrežnjenja te uhitili. Nadležni sud ga je kaznio novčanom kaznom od 19.700 kuna i zabranio mu vožnju na šest mjeseci. 

Komentari (23)
  • I sad neka neko se nađe i kaže da budala primitivna nema oružije u ruci kad takav sjeda za volan i još gospodin misli da je upravi i želi nastavit put,tu je jedina kazna zatvor i to minimum 15.god.pa kad bi deset budala završilo u zatvoru to bi se rješilo ali država to riješava punjenjem proračuna da bi platila svoje,a što je mogao zavit u crno nečiju obitelj to nema veze jer je statistika dobra

    4. 11. 2019,   11:59
  • Moldavci su uveli dobru praksu s pijancima za volanom: pomagati u mrtvačnici. Pa da ih vidimo.

    4. 11. 2019,   11:59
  • Za ovakve stvari ja ne bih naplaćivao kazne. Trajno oduzimanje vozačke, bez mogućnosti ponovnog polaganjavozačkog + dugotrajno liječenje u odgovarajućoj psihijatrijskoj ustanovi.

    4. 11. 2019,   11:51