Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pijan napao djelatnike bolnice: Vrijeđao ih pa ga odvela policija

Muškarac (47) je krenuo prema zaposlenici (37) bez da ju je ozlijedio te je verbalno napao sve prisutne zdravstvene djelatnike. Oni su pozvali policiju

Muškarac (47) je pijan u petak na hitnom prijemu bolnice u zagrebačkoj Dubravi na Aveniji Gojka Šuška ničim izazvan napao osoblje bolnice. Krenuo je prema krenuo prema zaposlenici (37) bez da ju je ozlijedio te je verbalno napao sve prisutne zdravstvene djelatnike. Oni su pozvali policiju. 

- Nakon pružene liječničke pomoći osumnjičenik je doveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje te je nakon otrežnjenja uz optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira prepraćen na Općinski prekršajni sud u Zagrebu - objavila je zagrebačka policija.

Muškarac je imao 1,33 promila. 

Komentari (35)
  • Budu ga vratili..policijki auti su jako čoskasti i covjek se u njemu skroz lako moze ozljediti..a i stepenice u postaji znaju biti skiske..a tek vrata koja se sama od sebe otvaraju bas kad nevin covjek prolazi pored njih...cudo jednoa o osoblju te bolnice ne vrijedi trodit rijeci( rekao bih " cast izuzetcima" al njih jos nisam nasao)

    24. 8. 2019,   18:22
  • Na Goli otok s njim

    24. 8. 2019,   18:38
  • Ne podržavam napad... al kolko je medicinako osoblje neljubazno i bezobrazno prema pacijentima to je strašno... i to baš na hitnom prijemu

    24. 8. 2019,   19:05