Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pijan strgao dovratnik i njime tukao ženu: Teško ju ozlijedio

Nakon što ga odvjetništvo ispita on će se vjerojatno naći pred sucem istrage varaždinskog Županijskog suda, jer se pretpostavlja da će odvjetništvo tražiti pritvor za njega. Žena je zbrinuta u bolnici

Nakon što je koprivnička policija dovršila kriminalističko istraživanje nad muškarac (39) s koprivničkog područja, on je predan pritvorskom nadzorniku pod sumnjom da je u utorak oko dva sata iza ponoći pokušao ubiti nevjenčanu suprugu (36).

Nakon što ga odvjetništvo ispita on će se vjerojatno naći pred sucem istrage varaždinskog Županijskog suda, jer se pretpostavlja da će odvjetništvo tražiti pritvor za njega jer je ženu teško pretukao da je ona hitno zbrinuta u koprivničkoj Općoj bolnici.

U policijskom priopćenju koje je potpisala glasnogovornica Pu koprivničko – križevačke, Dijana Žagar, se navodi kako je on u pijanom stanju, jer mu je izmjereno 2,10 promila alkohola strgao „štok“ (dovratnik) s vrata kojim je u ženi „ubio Boga“ i nanio teške ozljede.

Komentari (4)
  • svim takvim "muškarčinama" suditi za pokušaj ubojstva a ne prekršajne i sli gluposti...

    29. 5. 2019,   15:11
  • Idem čitati članak samo da vidim što je to "dovratnik". Pomislih, nešto oko vrata a ne vraata. "O jeziku rode da ti pojem". Novokomponovani jezikoslovc.i

    30. 5. 2019,   06:22
  • Trebalo bi skinut i drugi dovratnik pa uzet njemu mjeru

    29. 5. 2019,   22:29