Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pijan vozio 100 km/h i usmrtio oca dvoje djece

None Foto: Hajrudin Merdanović 9

Građani Vrsara cijeli su dan upozoravali da ulicama luduje vozač plavog BMW-a. Policija nije reagirala. Na mjestu nesreće ostao je jeziv prizor

Pred očima prolaznika u vrsarskoj marini, u srijedu oko 15 sati, poginuo je Petar Šalja (48) iz Vrsara, otac dvoje djece. Polagano je vozio moped kad je na njega, brzinom većom od 100 km/h, naletio plavi BMW austrijske registracije koji je vozio Dalibor Rakić (29) iz Vrsara. Tijelo nesretnog Šalje odletjelo je desetak metara, a noga se odvojila od tijela. Od Nataše Rogić iz istarske policije doznajemo da je vozač BMW-a imao 2.30 promila alkohola u krvi. Odmah je uhićen.
Neslužbeno doznajemo da je pijani Rakić satima divljao vrsarskim ulicama sa svojim BMW-om. Brojni su građani u više navrata, pa i nekoliko sati prije nesreće, javljali policiji o divljaku za upravljačem. Policajci nisu poduzeli ništa.

Komentari (31)
  • odmah ga treba ubit dosta je toga bilo ja vozim a ne pijem jebem ti alkohol i drogu moja djeca nemaju za alkohol ni drogu iamo jednog starog juga i mi smo zadovoljni s njime sramota

    26. 9. 2007,   21:19
  • DA JE POLICIJA REAGIRALA NA VRIJEME TO SE NE BI DOGODILO. GRAĐANI SU ZVALI CIJELO JUTRO DA D.R.(29) LUDUJE PO VRSARU. POLICIJA JE DOSLA POPILA PICE SA NJIM I PUSTILA GA DA DIVLJA DALJE.............POLA SATA POSLIJE ISTI TAJ D.R. BRZINOM STO NA SAT NA SRED MARINE UBIJA SALJU!!!??? I TKO JE KRIV SADA??? TO JE MOGLO BITI NECIJE DIJETE JER SVE MAME SA SVOJOM DIJECOM SETAJU UZ RIVU MISLECI DA IM JE DIJETE TU SIGURNO!? OGRANICENJE 30-40 NA SAT..... NADAM SE DA CE SADA POLICIJA BITI PAMETNIJA I DA SE TO DRUGI PUT NECE DOGODITI.

    27. 9. 2007,   11:19
  • alkohol i bmw.....preopasna kombinacija za sudjelovanje u prometu....glavno da je zakon 0 promila,a ovakvi kreteni za volanom ubijau okolo,treba poseban zakon za o% kretena na cesti!

    26. 9. 2007,   22:04