Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pijani blizanci autima se zabili u policiju za vrijeme očevida...

None Foto: policija 3

Teksas: Blizanci Joseph i James Bramlet (37) udarili su u auto dvojice zamjenika šerifa koja su radili očevid prometne nesreće u kojoj je poginula 19-godišnjakinja

Dvojica šerifovih pomoćnika ozlijeđena su u teksaškom gradu Houstonu u prometnoj nesreći koju je u nedjelju prouzročio jedan od braće nakon neuspješnog pokušaja kočenja, zabivši se u policijski auto koji je blokirao promet. Drugi se odmah potom zabio u prvog. 

Foto: policija

Jedan od policajaca iskočio je iz auta tik pred udar, a drugi policajac je ostao su autu. Obojica su zadobila lakše ozljede.

Protiv braće je podignuta kaznena prijava zbog vožnje u alkoholiziranog stanju, a James je dobio još jednu zbog nezakonitog nošenja oružja.

Prometna se nesreća odvila za vrijeme istraživanja ranije prometne nesreće u kojoj je poginula tinejdžerica u koju se zabio auto cestovnih vlasti za naplatu cestarine. Njezin se auto kretao ili vrlo sporo ili se zaustavio na cesti. Na stražnjem sjedištu nalazila se beba koja je odmah prebačena u bolnicu u Pasadeni na hitni pregled. 

Foto: policija

 

Komentari (4)
  • Mozda se nasi tako voze jer misle da ce zavrsit u americkim novinama

    23. 4. 2019,   07:00
  • A? koji je?

    23. 4. 2019,   05:50
  • Braća Bajić.

    23. 4. 2019,   05:07