Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pijani mladić (18) hodao po cesti i zaustavljao automobile

Veseljak je odbio postupiti po naredbi policajaca da se zbog svoje i sigurnosti drugih sudionika udalji s kolnika, pa su ga odveli u postaju da se otrijezni

U utorak oko 21.15 sati u Pakracu u Ulici Matije Gupca mladić (18) pješak s područja Križevaca, pod utjecajem alkohola (odbio alkotest) kretao se i zadržavao na kolniku zaustavljajući druga vozila, razbio je staklenu bocu na kolniku.

Veseljak je odbio postupiti po naredbi policajaca da se zbog svoje i sigurnosti drugih sudionika udalji s kolnika, te je zbog opasnosti od nastavka činjenja prekršaja smješten u posebnu prostoriju policije do otrežnjenja.

Njemu će biti izdan prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja odbijanja ispitivanja na alkoholiziranost, ne postupanja po naredbi policijskih službenika, zadržavanja na kolniku u svojstvu pješaka i bacanja predmeta na kolnik za što je predviđena ukupna novčana kazna u iznosu od 2300 kuna.

Komentari (21)
  • to ti tak kad te starci pošalju nekud u đački dom pa si kao pušten s lanca :D

    21. 11. 2018,   16:50
  • Dogodi se svakome, nije to ništa neuobičajeno.

    21. 11. 2018,   10:53
  • Sad mi nekaj ni jasno kakv alkotest? Kaj bi mu zeli pješačku dozvolu? To je narušavanje javnog reda i mira, zbuksati dok se ne otrezni, vjutro sudac ga lupi ga po žepu i aj bok

    21. 11. 2018,   14:07