Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pijani muškarac (83) autom se zabio u kameni nasip od pruge

On je vozio auto s 1,55 promila alkohola u krvi iz smjera Poljanca. Dolaskom do Frankopanske ulice u koju je započeo skretati u desno, autom je sišao s kolnika na travu

U prometnoj nesreći u četvrtak oko 20.30 sati u Ludbregu ozlijeđen je 83-godišnjak. On je vozio auto s 1,55 promila alkohola u krvi iz smjera Poljanca. Dolaskom do Frankopanske ulice u koju je započeo skretati u desno, autom je sišao s kolnika na travu, te prednjim dijelom udario u kameni nasip željezničke pruge. Ozlijeđen je i prevezen u varaždinsku bolnicu. Ozljede koje je zadobio, liječnici za sada nisu okvalificirali.

Komentari (2)
  • Očekujem , da ćete sudsko goniti i DOKTORA , koji mu je produžio već 3 puta uvjerenja za psihofizićku sposobnost upravljanje mot. vozilima ! Kako može psiholog 83g. starcu , dati prolaznu ocjenu a da se prije toga laboratorijsko ne uvjeri , da li ta osoba pije alkohol !!!!!!!!! Takva osoba i trijezna skoro više nije za u auto a kamoli pijana i ispod dozvoljene mjere alkohola ! Izgleda da u RH nemate samo falše diplome vakulteta , nego i lažna uvjerenja , koja drugima ŽIVOT znaće ako već ništa ne znaći ovakvim metuzalemima !

    23. 3. 2019,   13:03
  • Mladost - ludost! ;-)

    22. 3. 2019,   16:29