Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pijani slijepac bez obje šake ubo kolegu u trbuh

None Foto: 24sata

Marija Žarkovića (39) iz Makarske nožem u trbuh ubo je Jugoslav Mehmedović (39), invalid Domovinskog rata i slijepac bez obje šake

Makarska je policija u obavijesnom razgovoru s Mariom Žarkovićem (39) utvrdila kako ga je u subotu u 4 ujutro u kafiću "Iguana" u trbuh nožem ubo njegov prijatelj Jugoslav Mehmedović (39). Navodno je Žarković Mehmedoviću, koji je slijep i bez obje šake, sam zavezao nož za podlakticu, tražeći da ga pokuša ubosti. Slijepi je Mehmedović u bizarnoj igri uz obilne količine alkohola više puta zamahivao bodežom, a jednom ga je i dohvatio. Isprva uopće nije znao da je ranio svog prijatelja u trbuh. Kasnije ga je Žarković odvezao ga kući, te ranjen s njim još sat vremena ispijao alkoholna pića.
Liječničku je pomoć zatražio tek u 14 sati u makarskoj Hitnoj pomoći. Prevezen je u KBC Split i proveo nepuna dva dana na Odjelu digestivne kirurgije. Utvrđene su mu lakše tjelesne ozljede i pušten je na liječenje kući u Makarsku.
Policija je o slučaju uputila posebno izvješće Državnom odvjetništvu koje treba utvrditi postoje li elementi kaznenog djela.

Komentari (9)
  • Boze ludih ljudi !!!

    27. 11. 2007,   16:34
  • ludo

    27. 11. 2007,   19:52
  • ne kaže se slijepac nego slijepa osoba,,,jebo te onaj tko te školovao i dao ti da pišeš..konju retardirani

    27. 11. 2007,   16:17