Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pijanog ga priveli pa vikao na policajce, jednog udario u trbuh

e. Vidjevši uniformirane dečke započeo je i njima vikati, galamiti, vrijeđati ih i omalovažavati. Nakon upozorenja nije se smirio, pa je uhićen i doveden u policijsku postaju

Rovinjska je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom koji je u ponedjeljak počinio kazneno djelo prisile prema službenoj osobi te prijetnje.

Naime, policija je po dojavi o narušavanju javnog reda i mira uputila prema terasi ugostiteljskog objekta u Istarskoj ulici u Rovinju jednu patrolu.

Na mjestu događaja zatekli su 34-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola 2,08 promila stvarao probleme. Vidjevši uniformirane dečke započeo je i njima vikati, galamiti, vrijeđati ih i omalovažavati. Nakon upozorenja nije se smirio, pa je uhićen i doveden u policijsku postaju gdje je nastavio urlati, a u jednom trenutku i udario policijskog službenika u predjelu trbuha prijeteći mu smrću.

Zbog svega navedenog 29. travnja je prebačen u pritvorsku jedinicu PU istarske, a budući da je kod sebe posjedovao i  0,9 grama marihuane, protiv njega uz optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira, podnosi se i optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga. 

Komentiraj, znaš da želiš!