Obavijesti

Promo sadržaj

Piknik za pamćenje - više od 5.000 školaraca na Velesajmu

Piknik za pamćenje - više od 5.000 školaraca na Velesajmu
13

Sajam radosti bez granica za djecu i roditelje, Growing Up, trajao je od 14. do 16. rujna, a u sklopu njega 24sata organizirao je i Piknik za školarce. Mališani su uživali sa Zdravoljupcima, curice su postajale princeze... I svi su složni - jedva čekaju još jedan piknik

Veselo je bilo u svakom kutku, a više od 5.000 školaraca u pratnji roditelja posjetilo je ovog vikenda Piknik za školarce i sajam Growing Up na Zagrebačkom Velesajmu. 

Djeca su uživala u brojnim zanimljivostima koje su im pripremili organizatori u suradnji s partnerima. Uz MUP i sigurnost u prometu, tu su bili i vatrogasci koji su djeci otvorili unutrašnjost vatrogasnog vozila i provozali ih na novom vatrogasnom quadu. Atrakcija su bile i maskote popularnih Zdravoljubaca iz Konzuma koji su pjevali i plesali s brojnim dječjim zborovima i plesnim skupinama te sudjelovali u sportskim i robotičarskim radionicama. 

Piknik je, također, bio prigoda za druženje školaraca s omiljenim youtuberima s Joomboosa: Two Crazy Beauties, Franom i Bornom i Nikom Pavičić koji su s maskotama Zdravoljubaca educirali djecu o zdravim životnim navikama i zdravoj prehrani. 

Bilo je tu i puno zanimljivih nagrada.  Najpoznatiji Joomboos youtuber LayZ i Gospodin Rajko, maskota Zvijezda ketchupa, upustili su se u malo ispitivanje kondicije školaraca, a najbolje su nagradili košarama punim ukusnog Zvijezda ketchupa. 

Za curice je posebno zanimljivo bilo u Janinom kutku gdje ih je uređivala profesionalna šminkerica, a za uspomenu su se fotografirale s tijarama, poput pravih princeza. Uz to, u Jana princess korneru curice su sudjelovale u likovnoj radionici oslikavanja princeza, a za inspiraciju su poslužile Jana bočice s Disneyjevima princezama. 

PIKO iz Pik Vrbovca, u suradnji s chefom Markom Dravincem i uz pomoć Ugostiteljsko turističkog učilišta Zagreb organizirao je natjecanje djece u izradi omiljenog sendviča u kojem se tražilo mjesto više, kao i za Zdravoljupci gastro show koji je oduševio velike i malene. 

No, to nije bilo sve. Uz brojne edukacije i radionice, ples, predstave, nastupe i sportske izazove, premijerno je prikazana i dramska predstava Zdravoljupci, zbog koje su školarci i brojni mališani s tribina pohrlili na pozornicu.

Sretnom povratku u školske klupe pridružio se i Sport Vision s Buzz - sneaker station destinacijom koja je najbolju fotografiju s eventa nagradila poklon bonom od 500 kn za asortiman u Buzz-u

Zoološki vrt grada Zagreba unutar Growing Up sajma organizirao je izložbu malih životinja i CSI ZOO laboratorij gdje su najmlađi mogli naučiti može li se proizvesti struja iz krumpira, kako škorpion izgleda pod UV svjetlom te druge zadivljujuće činjenice iz prirode... Zaljubljenici u vlakiće imali su priliku provozati putem tableta vlakove koji su dio jedne od najvećih maketa željeznice u Europi – Backo mini expressa. Moglo se pratiti i modne revije dizajnera za djecu te razgledati KIDS DESIGNER ZONE s namještajem za dječje sobe poznatih distributera namještaja.

Subotnja večer završila je nastupima malih stepera Step by Step, jedne od najpopularnijih zagrebačkih plesnih skupina Atomic Dance Factory i mladih talentiranih glazbenica Stele Paradžik i Zsa Zsa-e

Školarci su složni - jedva čekaju još jedan Piknik za školarce i sajam radosti bez granica za djecu i roditelje - Growing Up, koji se održao pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Kolinde Grabar Kitarović i pokroviteljstvom Ministarstva unutarnjih poslova. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve