Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Piloti i stručnjaci pojasnit će zašto se ne treba bojati letenja

None Foto: Borna Filić/Pixsell

Tečaj je namijenjen svim ljudima koji osjećaju od blage nelagode do izrazito jakog straha, a nakon stručnih predavanja moći će iskusiti i probni let putničkim zrakoplovom u trajanju od 25 minuta

Iskusni piloti i stručnjaci ove nedjelje u Velikoj Gorici i zagrebačkoj zračnoj luci Franjo Tuđman na tečaju će objašnjavati zašto ljude ne treba biti strah letenja.

Tečaj je namijenjen svim ljudima koji osjećaju od blage nelagode do izrazito jakog straha, a nakon stručnih predavanja moći će iskusiti i probni let putničkim zrakoplovom u trajanju od 25 minuta uz komentare svake faze leta. Polaznici će saznati i odakle dolaze zvukovi unutar zrakoplova, a učit će i tehnike smirivanja. 

Komentari (8)
  • Materijal od kojeg su zrakoplovi napravljeni treba u najmanju ruku biti fleksibilan tako da umjesto da se opire i ostecuje pod silom da ju jednostavno rasprsuje ili slabi.

    22. 11. 2018,   16:39
  • Zrakoplovi su letece limenke.Dovoljan je samo jedan cvrsti leteci objekt da probije trup i da se svi putnici pozdrave sa zivotom.Trup zrakoplova je napravljen od izrazito slabog metala.Jednom sam letio u zrakoplovu i nikad vise.Nije to jos sigurno za koristenje.

    22. 11. 2018,   16:37