Obavijesti

Promo sadržaj

PIP-ova maloprodaja na novoj lokaciji

PIP-ova maloprodaja na novoj lokaciji
8

Nova lokacija našim partnerima i kupcima nudi veći prostor sa širom ponudom hrvatskih pčelarskih i mednih proizvoda

PIP-ova maloprodaja nakon 29 godina rada preselila se na novu lokaciju u Utinjsku 19 u zagrebačkom naselju Sveta Klara. Nova lokacija našim partnerima i kupcima nudi veći prostor sa širom ponudom hrvatskih pčelarskih i mednih proizvoda. U novouređenoj trgovini može se pronaći, po pristupačnim cijenama, asortiman pčelarske opreme, tradicionalna Apiterapija, med i med s dodacima – aronije i limuna, ugostiteljski med i kremasti eko med te medni likeri – Pater   - stara medica i Sveti Ambrozije- biljni liker s medom, kao i drugi PIP-ovi medni pripravci.

Također, posebno želimo istaknuti kako nova lokacija omogućava bolji pristup za pčelare i kupce bez gradske prometne gužve uz besplatno parkiranje te je prilagođeniji kamionski pristup.
„Preseljenje na novu lokaciju predstavlja svojevrsno osvježenje u našem poslovanju sa željom  lakše dostupnosti našim partnerima i kupcima. Novi prostor, površine 140m2 , omogućava predstavljanje naše široke ponude proizvoda na pregledan način, a i sve ostale pogodnosti lokacije, također, idu u prilog približavanja potrebama naših kupaca. 

Nova lokacija, posebno pčelarima, omogućava izbjegavanje gradskih prometnih gužvi poglavito onima koji dolaze iz Hrvatskog Zagorja, sjeverozapadnog dijela Zagreba, Samobora, Jaske, Karlovca i Pokuplja, V. Gorice i Turopolja, Novog Zagreba i onih koji dolaze obilaznicom od istočne strane Zagreba.
Isto tako, novi prostor predstavlja značajno ulaganje u stabilnost poslovanja, što ćemo činiti i dalje sa ciljem boljih poslovnih rezultata tvrtke PIP, hrvatskog pčelarskog sektora i gospodarstva u cjelini.'', istaknuo je direktor  Domagoj Bračić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ove, 2019. godine,  navršava se 30 godina PIP-ovog poslovanja, 90 godina obiteljskog pčelarstva i 140 godina organiziranog hrvatskog pčelarstva. PIP d.o.o. je društveno odgovorno i inovativno društvo specijalizirano za pčelarstvo koje je izraslo iz obiteljske tradicije bavljenja pčelarstvom, i ujedno je najstariji privatni proizvođač pčelinjih proizvoda u Hrvatskoj. Bogata tradicija i inovativan rad u pčelarstvu utkani su u svaki naš proizvod, a stečena znanja neprekidno ulažemo u kvalitetu, istraživanje i razvoj novih proizvoda. Dobre smo rezultate polučili i kroz partnersku suradnju s više fakulteta na Sveučilištu u Zagrebu.

 Zahvaljujući zadovoljnim potrošačima postali smo ponosni nositelji dviju medalja – zlatne QUDAL – QUality meDAL te prepoznatljive plave medalje Best Buy Award.  
Posebno smo ponosi na prepoznavanje kvaliteta naših proizvoda. Hrvatski potrošači potvrdili su PIP najkvalitetnijim proizvođačem meda u Hrvatskoj. U ovogodišnjem istraživanju kvalitete u Hrvatskoj - QUDAL – QUality meDAL 2019/2020, PIP je ocijenjen od strane većine ispitanika kao najkvalitetniji proizvođač meda na hrvatskom tržištu. 
Samo godinu ranije osvojili smo i priznanje potrošača za najbolji omjer cijene i kvalitete prema nezavisnom istraživanju Best Buy Award 2018/2019. 

Poručuju iz PIP - a kako će visoki standardi i zadovoljstvo potrošača i dalje će biti imperativ u proizvodnim procesima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj

Plodine otvorene u Donjem Miholjcu
PROMO

Plodine otvorene u Donjem Miholjcu

Plodine i u 2024. nastavljaju snažnu ekspanziju maloprodajne mreže trgovina. Godinu nastavljaju otvorenjem još jednog supermarketa, ovoga puta u Donjem Miholjcu. Ovim otvorenjem Plodine broje 132 supermarketa diljem Hrvatske.
Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220:  konceptni cestovni automobil, s dvojnim DNA kodom
PROMO

Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220: konceptni cestovni automobil, s dvojnim DNA kodom

Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220 omogućuje svakodnevne vožnje samo na struju s dosegom do 66 km u kombinaciji s učinkovitom Toyotinom hibridnom tehnologijom pete generacije