Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pitali zašto nije preselila ured: 'Nijedan objekt nije prikladan'

None Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Predsjednica je posjetila zadarsku gimnaziju Vladimir Nazor gdje je slušala učeničku debatu na temu kažnjavanja političara zbog neispunjenih predizbornih obećanja

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović u ponedjeljak je u službenom posjetu Zadru. Bila je na svečanoj sjednici Dana Sveučilišta, a nakon toga je posjetila jednu zadarsku srednju školu.

Učenici gimnazije Vladimira Nazora priredili su predsjednici raspravu dviju učeničkih skupina o kažnjavanju neispunjenih predizbornih obećanja. I dok se jedna grupa zalagala za to da se takva obećanja kažnjavaju, drugi su upozoravali na opasnost od kažnjavanja. 

Nije izostalo ni pitanje njezina obećanja da će preseliti ured s Pantovčaka. Predsjednica je ponovno priznala svoju pogrešku i odgovorila kako je nakon preuzimanja dužnosti mjerodavno Vladino tijelo utvrdilo kako nema odgovarajućeg objekta za funkcioniranje ureda. Dodala je kako je smanjila broj dužnosnika i zaposlenika ureda, smanjila troškove i dio šume na Pantovčaku dala na korištenje Zagrepčanima.
 

Komentari (65)
  • Taj Pantovčak treba ukinuti,predsjednika niti netreba ionako nema nikakove ovlasti,npr.šta je to Kolinda i bilo koji predsjednik napravio za Hrvatsku to je dokazala Kolinda,njoj je dosadno na Pantovčaku pa je čitavo vrijeme selila urede i putovala po svijetu naravno na naš trošak.

    25. 3. 2019,   18:46
  • Precjednica je dobro rekla....Za neispunjena predizborna obećanja, trebaju kažnjavati birači. Zato, predviđam još jedan mandat. lijepa je, a biračko tijelo.. ionako nije previše pametno...ole.. :))

    25. 3. 2019,   19:02
  • sta je pitate takve spike ,sto je niste pitali sa kim hrvatska igra,za to je i spanciranje ,obecanje ludo radovanje,,

    25. 3. 2019,   19:46