Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pjevačicu ugrizla kobra, odbila je protuotrov i pjevala do smrti

None Foto: Screenshot/YouTube/KidX

Indonezija: Irma Bule (29) je stala na rep kraljevske kobre tijekom nastupa. Zmija ju je ugrizla, no pjevačica je mislila da nema zube pa je odbila protuotrov

Indonezijska pop pjevačica Irma Bule (29) je stala na kraljevsku kobru tijekom nastupa. No nastavila je pjevati i nakon 45 minuta je pala i umrla na pozornici.

Pjevačica je nastupala u Karawangu na otoku Java. Mislila je da je zmija koju su nazvali Rianti nije opasna, odnosno da su joj izvadili zube. Kobra je djevojku ugrizla za bedro. Krotitelj je zmiju odvukao s pozornice. Pjevačica je uskoro počela povraćati i imala je napadaje. U bolnici su  proglasili smrt.

Svjedoci su rekli da je pjevačica zmiji stala na rep, piše Daily Mail. Pjevačica je odbila protuotrov. I ranije je u nastupima koristila zmije poput pitona i boe.

Kobre spadaju u najopasnije zmije na svijetu. Jedan ugriz je dovoljan da ubije slona. Ljudi se inače boje i izbjegavaju ih. Mogu narasti do 5,4 metara, a žive u Indiji, jugoistočnoj Aziji i Kini.  

Komentari (107)
  • "Zmija ju je ugrizla, no pjevačica je mislila da nema zube..."......ahm, molim? Da bi nekoga ili nešto ugrizao, moraš imati zube...još nisam čuo da je netko nekoga ugrizao, ne znam...ušima....

    7. 4. 2016,   08:46
  • Prihvatila je tu zmiju za nastup, a da nije znala ima li ili nema otrovne zube? Nije se niti raspitala?

    7. 4. 2016,   08:15
  • Još jedan dokaz ljudske gluposti.

    7. 4. 2016,   08:49