Obavijesti

News

Komentari 26

Slon im 'prdnuo' na uho: Sreća da političari ne žive od pjevanja

Slon im 'prdnuo' na uho: Sreća da političari ne žive od pjevanja
1

Nije rijetkost da ih većina voli gurati glave nad mikrofon, no vjerojatno i sami znaju da pjevaju kao da im je slon prdnuo na uho. Veselje je uvijek dobro došlo, ali sreća da naši političari kruh ne zarađuju od pjesme

VIDEO

Dirty dancing! E da je još bilo onog pokušaja kad Patrick Swayze podiže u zrak Jennifer Gray, napisala je Dalija Orešković, koja je na svom profilu na Twitteru prenijela urnebesnu snimku na kojoj u plesnom transu guštaju Vladimir Šeks i Vice Vukojević.

Snimka je nastala na svadbi sina Bože Vukušića, glavnog tajnika Počasnog bleiburškog voda u Ljubuškom i izazvala je brojne reakcije na društvenim mrežama.

"Dok nisam ton uključio, mislio sam da je slow motion", "ovaj pokret s nogom moram naučiti", "UDBOdance", šalili su se korisnici Twittera ispod snimke.
 

Pokretanje videa...

01:04

Prošlog ljeta, također su zabilježile kamere, Šeks se opustio i na proslavi na otoku Viru okružen marijačijima sa čašom crnog vina u ruci.  Pjevao je, veselio se, grlio se s ljudima oko sebe i naslikavao. 

No, nije on jedini političar koji voli dobro društvo i zabavu. 

U Zagori na izvoru rijeke Čikole, grmio je vidno alkoholiziran Peđa Grbin (SDP) u siječnju 2014. u jednom pulskom noćnom klubu. Taj se vikend opuštao s prijateljima. Thompsonova 'Bojna Čavoglave' razgalila mu je srce pa je iz svega grla s prijateljima zapjevao.

Čitatelj 24sata

Na ekskluzivnim snimkama s Grbinom bio je i prijatelj koji uz smiješak pratio njegov pjev. Grbin nije krio da je zadovoljan posluživanjem pa je u zanosu rekao barmenu: 'U ovom svemiru ti si kralj'.

Čitatelj 24sata


Poslije je priznao da je pretjerao jer je da poslije bio mamuran.

- Ja sam pijana budala. Nimalo se ne ponosim time što je bilo. Više-manje se sjećam te noći. Najradije bih da se nikada nije dogodila. Još sam mamuran - rekao nam je dan kasnije Grbin, kojega je čitatelj 24sata snimio u elementu.

Čitatelj 24sata

Milan Bandić pjeva ”Croatio iz duše te ljubim”, klape Intrade. Ali on ne radi samo to, on miješa i grah, da ste mu dali još i metlu u drugu ruku, čistio bi i ulice!

Sada već davne 2007. godine Vesnu Pusić je na predizbornoj konvenciji HNS-a u Domu sportova ponio zanos pa je zajedno s Radimirom Čačićem zapjevala 'Moju domovinu'. Kada je kasnije čula snimku, vjerujemo da je čvrsto odlučila kako više nikada neće pjevati izvan vlastite kupaonice.

Prošle godine na Širokobriješkoj večeri u Zagrebu predsjednica Kolinda Grabar Kitarović je uzela mikrofon u ruke i zajedno s Matom Bulićem otpjevala pjesmu ‘Domu mom’.
- Predsjednica je bila moja draga gošća. Kad je na red došla pjesma ‘Domu mom’ rekao sam: ‘Predsjednice, ja bih volio da zapjevate sa mnom’ i izveo je na pozornicu. Ona je vrlo jednostavna i umiljata žena. Izvrsno pjeva, vrhunski, svi koji su bili tamo bili su oduševljeni - rekao nam je Mate Bulić.

Kolinda je s klapom MUP-a Sv. Mihovil u Kninu ove godine na obljetnicu Oluje zapjevala ariju 'U boj, u boj' iz opere 'Nikola Šubić Zrinski'. 

Nije trebalo dugo da se društvene mreže ispune šalama na račun Kolindinog pjevanja.

Za kraj evo nešto što će malo tko zaboraviti. Legendarno gostovanje u radijskom eteru naše 'najjače' pjevačice u političkim vodama - naše predsjednice. Uživajte i poglasnite ton uz 'Srce Vatreno'.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Manolićeva kći za 24sata: Triput me stisnuo za ruku. Tako smo se pozdravili. Samo je zaspao...
UMRO JE JOŽA MANOLIĆ

Manolićeva kći za 24sata: Triput me stisnuo za ruku. Tako smo se pozdravili. Samo je zaspao...

Pokazao mi je rukom da priđem krevetu, primio me za ruku i tri puta stisnuo. Tako smo se pozdravili, rekla je za 24sata Manolićeva kći Zrnka

Planirao je atentat na Pavelića, preživio je ratove i pandemije
UMRO JE JOŽA MANOLIĆ

Planirao je atentat na Pavelića, preživio je ratove i pandemije

Kad se on rodio, u svijetu su se pojavili prvi radio aparati. Bilo je to vrijeme nijemog filma, Tesla je imao tad samo 66 godina, a internet, televizija i slične stvari postojale su samo u njegovoj glavi...
Umro je Josip Manolić (104)
NAJDUGOVJEČNIJI POLITIČAR

Umro je Josip Manolić (104)

Preminuo je Josip Manolić, jedan od najdugovječnijih hrvatskih političara. Bio je drugi predsjednik Vlade Republike Hrvatske i bivš visokopozicionirani pripadnik UDBA-e