Obavijesti

Promo sadržaj

Plac je opet IN - druži se, pleši i kupuj zdravo i lokalno!

Plac je opet IN - druži se, pleši i kupuj zdravo i lokalno!

Na Britanskom trgu, u petak 12.5. 2017. od 17-22 h održat će se nulto izdanje projekta #PLAC gdje će biti predstavljen koncept samog projekta, te daljnji tijek oživljavanja zagrebačkih tržnica

Što je #PLAC?
#PLAC je platforma koja za svoju ulogu ima pokrenuti, revitalizirati i rasplesati gradske placeve te ponuditi gradovima i građanima dodatni izbor. Riječ je o zdravoj hrani, dobro utrošenom slobodnom vremenu i kvalitetnoj fuziji elektroničke glazbe koju smo odlučili izvesti van klupskog prostora i udahnuti joj svježi dnevni zrak. 

Gdje i kada?
Na Britanskom trgu, u petak 12.5. 2017. od 17-22 h održat će se nulto izdanje projekta #PLAC gdje će biti predstavljen koncept samog projekta, te daljnji tijek oživljavanja zagrebačkih tržnica, onih koje su potpuno napuštene, ali i onih koje treba revitalizirati kako posjetom tako i ponudom. 

Što vas očekuje?
Svim posjetiteljima rasplesani #PLAC namjerava omogućiti jednostavniju kupnju eko proizvoda domaće proizvodnje, prirodnu kozmetiku i preparate, kvalitetnu glazbu i najugodnije druženje u gradu na zraku. Na Britancu će u petak za glazbeni dio biti zaduženi: M.I.L.E., Kozmodrum i Oberkuul, a cijeli program vodit će Ida Prester. Omiljeni lokal Kava Tava za ovaj event pripremit će poseban #PLAC meni.

Tko stoji iza svega?
Organizatori projekta #PLAC su 24sata i portal Zdrava Krava, suorganizator Hrvatski klaster konkurentnosti kreativnih i kulturnih industrija, a partneri Zagrebačka pivovara, Pragma komunikacije i Zagrebački holding

Sutrašnji event na Britancu dio je Projekta Ilica: Readymade, koji se odvija prvi puta u organizaciji Hrvatskog klastera konkurentnosti kreativnih i kulturnih industrija.

Svi zajedno su prepoznali važnost pomaganja zajednici kroz oživljavanje gradskih tržnica, potporu malim obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima i stvaranja ponude za kvalitetno provođenje slobodnog vremena svih građana.

FB event

Čekamo te na Britancu. Oživi plac zajedno s nama!  #PLAC

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.