Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Plamen je bio dva puta viši od drveća, odmah smo pobjegli...'

None Foto: čitatelj24sata

Mnogi su primijetili vatru, ali su snimali i nisu ništa poduzimali, pa smo odlučili otići prije masovnog stampeda, ispričala im je čitateljica Jess za Mirror

O velikom požaru na Zrću raspisali su se i brojni svjetski mediji iz čijih zemalja dolazi većina posjetitelja tamošnjih klubova.

- Vatra na Fresh Islandu: Zrće se evakuira dok vatra okružuje festival u Hrvatskoj, dramatično piše Britanski Mirror koji prenosi fotografije, dojave i videe svojih čitatelja. 

GRADONAČELNIK NOVALJE: 'Noć, puše bura, vatra bukti, a tisuće ljude treba evakuirati...'

Mirror piše da se goste na izlasku iz zapaljenog kluba smirivalo i molilo da polako napuste klub.

- Plamen je na trenutke bio dvostruko viši od drveća, a dim je također rastao jako brzo. Odlučile smo odmah otići, mnogi su primijetili vatru, ali su snimali i nisu ništa poduzimali, pa smo odlučili otići prije masovnog stampeda, ispričala im je čitateljica Jess. 

- Fresh Island festival u Hrvatskoj evakuiran je zbog velikog požara, otkazan nastup Tyge, piše ugledni USA Today koji se fokusirao na otkazani koncert Tyge, a spominje i da su društvene mreže preplavili dramatični videi. 

VIDEO: 'BILI SMO ODSJEČENI OD SVIJETA' Buktinja na Zrću: Gorjelo cijelu noć, evakuirali su 10.000 ljudi

- Zrće se evakuira dok plamen guta Fresh Island, piše britanski Express, a Billboard 'Fresh Island festival u Hrvatskoj je evakuiran zbog požara, otkazan je koncert Tyge: Pogledajte dramatične snimke'

POGLEDAJTE VIDEO:

O dramatičnoj situaciji na Zrću pisao je i ruski RT: 'Hrvatski je hip-hop festival evakuiran dok ogromna vatra guta okolnu šumu'. 

Komentari (37)
  • Sodoma i gomora . Božja pravda !

    16. 7. 2019,   10:57
  • To je božja kazna za razvrat i nemoral koji cvate na tome mjestu 😀😂

    16. 7. 2019,   10:13
  • Plamen bio visi od drveca zbog silnih injekcija koje su drogerasi ostavili

    16. 7. 2019,   10:50