Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Plan Borg 2: Todorić i Martina Dalić spašavaju se u paketu...

None Foto: Pixsell

Novi broj tjednika Express donosi: i bivši gazda i bivša potpredsjednica Vlade od optužaba se brane jednako! Otkrivamo 21 točku u kojoj su Dalić & Todorić zaobišli istinu...

Promocija knjige Martine Dalić nalikovala je, kako je primijetio Božo Petrov, na beatifikaciju svete Martine, a s druge strane filipike Ivice Todorića nalikuju na autobiografiju Mohammada Alija - svima odgovara naslov “Ja, najveći”, pa se običnom čovjeku teško snaći i dati jednostavan odgovor na pitanje tko tu ne govori istinu.

Novinar Expressa Ivan Pandžić istražio je iskaze Ivice Todorića, proučio knjigu Martine Dalić, usporedio prepisku skupine Borg, analizirao financijske i druge javno dostupne dokumente pa rezultat tog istraživanja sažeo u veliki Expressov tekst u kojemu je pedantno nabrojio sve “propuste” (da ne upotrijebimo težu riječ) oboje spomenutih.

Zaključak je šokantan: i bivši gazda i bivša potpredsjednica Vlade od optužaba se brane jednako! Otkrivamo 21 točku u kojoj su Dalić & Todorić zaobišli istinu, pokazavši da im je stalo samo do nametanja vlastite - polovične - vizije umjesto do istine, samo istine i ničega osim istine. Na kraju će oboje biti spašeni, možda čak i u nekoj vrsti savezništva; oboje su “preveliki da propadnu”. Novi Express je na kioscima u petak, požurite po svoj primjerak i pročitajte niz kvalitetnih tekstova. Express!

Foto: EXPRESS

Komentari (62)
  • Eh kako sam ja sretan sto sam odselio iz Hrvatske

    1. 11. 2018,   19:43
  • Sad još samo da Todorić napiše knjigu...

    1. 11. 2018,   19:25
  • oba ce pasti,,

    1. 11. 2018,   20:09