Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Operacija nadzora: Premijer Plenković na meti pučista

None Foto: EXPRESS

U novom broju Expressa pročitajte i: Davor Bernardić bivšeg šefa Zorana Milanovića poziva da bude kandidat SDP-a na predsjedničkim izborima

Novi broj Expressa, koji je u petak na kioscima, donosi anatomiju zamašne operacije nadzora koju je Franjo Varga navodno trebao provesti nad Davorom Božinovićem, zbog čega je predsjednica zatražila posebno izvješće SOA-e! Je li pripreman državni udar?

U novom broju Expressa otkrivamo i što se zbiva na ljevici. Davor Bernardić je smislio paklenu zamku za Zorana Milanovića.

Bivšeg šefa poziva, kako doznajemo, da bude kandidat SDP-a na predsjedničkim izborima, što na prvi pogled zvuči atraktivno - Milanović stranci nosi svoj politički kapital, a ona njemu daje infrastrukturu - dakle teren, podružnice, volontere, motivatore, ljude koji će lijepiti plakate, pozivati na izbore itd. No da bi postao kandidat SDP-a, najprije mora proći predizbore u stranci.

A tamo bi moglo biti jako gusto. Nekoliko sugovornika bliskih vrhu HDZ-a, ali i Vladi, potvrdilo je Expressu da će Lovro Kuščević, ministar uprave, ako ikad dođe do rekonstrukcije Vlade, sigurno postati jedan od potpredsjednika Vlade. Političkog tajnika HDZ-a čeka strelovit uzlet na hijerarhijskoj ljestvici! Poklon čitateljima je najbolji književni prilog BestBook, koji otkriva najbolje i najzanimljivije naslove.

Novi Express u petak je na svim kioscima u zemlji.

Foto: EXPRESS

Komentari (115)
  • Teraj taj HDZ u penziju, ljudi ne vole tu stranku...

    9. 5. 2019,   19:06
  • Rijetko antipatican lik!

    9. 5. 2019,   19:23
  • Vodio sjednicu za nacionalnu sigurnost danas. Prestrašno, on je izgleda sam sebi i sudac i porotnik.

    9. 5. 2019,   19:23