Obavijesti

News

Komentari 5

Planula kuća, poginuo vlasnik: Propao je kroz pod u podrum?

Planula kuća, poginuo vlasnik: Propao je kroz pod u podrum?
10

Iz PU krapinsko-zagorske navodeda su vatrogasci prilikom ulaska u kuću naišli na mrtvo tijelo koje je prevezeno u Zagreb na obdukciju gdje će se utvrditi uzrok smrti

VIDEO

Vatrogasci koji su u srijedu oko 20 sati stigli na požar u Vučak kraj Bedekovčine, u kući su zatekli stravičan prizor. Nakon gašenja u podrumu su pronašli mrtvo tijelo vlasnika Franje B. (68).

Kako doznajemo, on je propao kroz opožareni drveni pod kuhinje u podrum. Njegovo tijelo prevezli su na Zavod za sudsku medicinu na obdukciju kako bi utvrdili je li preminuo od posljedica pada ili udisanja dima. Njegovi susjedi ispričali su nam kako su navečer primijetili dim koji je izlazio iz njegove kuće.

- Među prvima smo primijetili dim. Razbili smo vrata i počeli gasiti. Uspjeli smo pogasiti jedan dio, ali nismo mogli ući dalje. Vatrogasci su brzo stigli, za deset minuta, te su nastavili gasiti. Unutra se ništa nije vidjelo, sve je bilo puno dima - rekao nam je susjed pokojnog Franje. Objasnio nam je da je požar izbio u kuhinji, ispod koje je podrum.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Riječ je o staroj gradnji. Pod je drveni, a ispod njega nije bilo betonske deke ni ničega. Zato je on i propao - rekao je susjed. Dodao je da je Franjo u kući živio sam te nije bio oženjen i nije imao djece. Imao je tri sestre, od kojih dvije žive u Orehovici, a jedna u Bedekovčini.

POGLEDAJTE VIDEO: 

- To je velik šok. Poznajemo ga cijeli život. U ovoj je kući živio od rođenja. Radio je u građevinskoj tvrtki u Bedekovčini do mirovine. Jedno vrijeme je bio na burzi - govori susjed. Vatrogasci su dobili dojavu u 20.02 sati. Na intervenciju su izašla tri vatrogasca s jednim vozilom iz Javne vatrogasne postrojbe Zabok, sedam vatrogasaca i jedno vozilo iz DVD-a Donja Stubica te 14 vatrogasaca i tri vozila iz DVD-a Bedekovčina. Na terenu su bili gotovo do ponoći.

Zagorska policija nakon očevida utvrdila je da je požar prouzročio prijenos topline s metalne kante za vrući pepeo na drveni pod, koji se zatim zapalio, a rezultate obdukcije do zaključenja ovog izdanja novina nisu imali.

- U to vrijeme nisam bila kod kuće. Kad sam došla, sve je bilo gotovo. To mi je sin pokojne sestre. On je tu živio sam i nisam ga obilazila jer ni ja ne mogu hodati bez štapa, pa mu nisam mogla pomagati. Za sprovod još ne znam kad će biti. Čekamo da završi obdukcija na tijelu - rekla je teta pokojnog Franje.

Na dvorišnim vratima njegove kuće jučer je ostala policijska vrpca, a ispred ulaznih vrata ožalošćena rodbina zapalila je lampaše.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Ava Karabatić dobila je više glasova od Plenkijeve ministrice kulture Obuljen Koržinek!
SPEKTAKL

Ava Karabatić dobila je više glasova od Plenkijeve ministrice kulture Obuljen Koržinek!

Lani sam u ovo vrijeme bila doma u alkoholiziranom stanju. Ovo je veliki uspjeh za mene i moj mali tim velikih ljudi, rekla je Karabatić

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović
Ovo su 'preskakači' izbora: U Sabor idu Vučemilović, Zurovec, Stier, Bartulica, Krstičević...
PREFERENCIJALNI GLASOVI

Ovo su 'preskakači' izbora: U Sabor idu Vučemilović, Zurovec, Stier, Bartulica, Krstičević...

Preferencijalni glasovi su skinuli mandate Mostu, Domovinskom pokretu, PGS-u, ali otkrili i stranačke netrpeljivosti i pomrsili planove šefovima stranaka. Čačić i Glavašević ipak neće u Sabor